11 september

Då var det ny vecka igen. Idag har det varit en dag som verkligen gått i ett. Den började med att jag inte hade någonting inplanerat, och slutade med att jag har haft någonting för mig hela dagen.

Under förmiddagen efter att jag hade tagit det lite lugnt, ätit frukost i lugn och ro och tittat lite på nyhetsmorgon så började jag med att göra min träning. Det gick bra. Jag har kunnat börja öka lite på den, så det känns bra. Men jag får ta det lugnt som sagt, och försöka ha lite is i magen så jag inte överanstränger mig på en gång. Men hittills har det gått bra i alla fall.
Sen var vi ut på en promenad, städade lite, och sen tog jag en minipaus innan vi åt lunch. Därefter lunchen så åkte jag och Agnes hem till Elin (vän och assistent) för att hälsa på, och titta på hennes hus som hon och killen hennes fick tillgång till förra veckan. Så det var riktigt roligt, och det var jättefint. Så mysigt och gulligt hus, och det kommer bli så bra. De håller på och rustar lite nu, så just nu är det en byggarbetsplats kan man säga, men det ska bli riktigt roligt att se sen när de har kommit lite längre, och kommit mer i ordning och kan bo där. Men det var i alla fall roligt att få se vart det är dem kommer bo.

Sen efter det stannade vi till en snabbis på ArkenZoo och köpte bl.a. kattmat till Harry. Lika bra att stanna till på vägen eftersom jag inte alltid har vägarna förbi köpis direkt. Och efter att vi kom hem, la jag mig raklång i soffan en liten stund innan vi åt middag. Så skönt när man bara har mat som man kan värma och inte behöva laga något hela tiden. Speciellt när man varken känner för att engagera sig till att laga något eller komma på något roligt att göra. Så det var skönt och smidigt.
Och sen nu har vi nyligen ätit, fått undan allt och lagt oss på soffan. Riktigt skönt, för det behövs nu känns det som. Riktigt skönt att få sträcka ut ryggen och lägga upp fötterna. Sen känns det som att energin inte är på topp just nu, och som att jag håller på och får ont i huvudet eller något.
Jag brukar kunna få ont i huvudet och känna av när det hänger regn i luft, och det känns lite som det gör det nu. Och sen ser det ut som att det är påväg att bli regn med för den delen, så vi får väl se om det blir nå regn eller inte under kvällen.

Annars tycker jag det har varit överlag en bra dag. En trevlig dag.

Nu börjar det allt både synas och kännas att hösten är på gång. Så mysigt när man också börjar kunna tända ljus inomhus. Det blir på en gång så mycket mysigare.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229