14.10.17

Idag har det varit en lite mer händelserik dag än igår. Under förmiddagen kanske det inte hända så mycket förutom att jag tränade, gjorde mig i ordning och åt en liten tidigare lunch. För sen efter lunchen så åkte vi in till stan en sväng. Där gick vi och strosade runt lite bland butikerna och kikade. Jag skulle bl.a. lämna tillbaka en glödlampa som visade sig var trasig redan när jag satte i den, plus att jag lärde köpa en ny. Så nu fungerar kökslamporna igen i alla fall.

Sen hittade jag också ett ritblock i A4 storlek som jag köpte och tänkte ha att rita på. Men förutom det och glödlamporna så hittade jag ingenting som jag köpte. Lite frukt och grönsaker bara, de var det ända.

Sen resten av dagen efter att vi kom hem har jag ritat lite, tittat på ett serieavsnitt av en serie jag följer. Designated survivor heter den, riktigt bra måste jag säga! Så se den!! Sen har jag lagat mat, varit ute på en promenad samt att vi nu ikväll startade och såg en film efter att vi kom tillbaka från promenaden. Dear John blev det efter att vi avbröt en film som inte alls verkade bra när vi hade tittat lite på den. Så då fick det bli ett säkert kort, för Dear John tycker i alla fall jag personligen är en riktigt bra film, så den fick det bli.

Men sen när jag och Agnes var ut på promenaden efter middagen så reflekterade vi båda över va kallt och mörkt det är ute nu kring den tiden. Och fort går det, så nog är det allt höst nu, samt att vintern närmar sig med stormsteg. Det tror i alla fall jag, men personligen hoppas jag det dröjer lite innan i alla fall vintern och snön är här. Men som med allt annat så vet man ju inte. En bra dag har jag i alla fall haft. Det är lite huvudvärk som har spökat under kvällen, men jag hoppas det släpper till imorgon efter lite sömn och extra vila.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229