19.04.18

Idag har jag haft en dag då jag inte har haft någonting inplanerat. Jag har varit hemma största delen av dagen. Det enda vi var iväg på var att vi åkte till Coop på eftermiddagen och hämtade ett paket jag hade beställt som hade kommit. Annars har vi varit hemma hela dagen.

På förmiddagen var jag och Agnes ute en hel del. Vi började med att fixa på min altan med att ta fram utemöblerna. Den sista snön smälte äntligen igår där på, så då sopade vi rent från grus och så satt vi kunde ta fram utemöblerna som idag. Då är det ett steg närmare våren tycker jag, så det var skönt att få dem på plats och torka rent dem efter vinterförvaringen.

Sen efter det gick vi på en promenad runt ”byn” (som vi kallar det) innan vi skulle laga lunch. Det var väldigt skönt, för det var klarblå himmel och strålande sol. Sen var det knappt så det blåste, så det var också väldigt skönt. Så efter det lagade vi lunch, och efter det satte vi oss ute på mamma och pappas innergård och drack kaffe.

Vi tog även ut Harry och Svante en sväng i koppel så de fick lite luft, dock inte samtidigt för vi hade bara ett koppel. Så de fick turas om. Svante tyckte det var lite roligare än vad Harry tyckte. Harry var mest rädd kändes det som och ville bara hem igen. Hemma är han väldigt så att han är nyfiken och vill försöka smita ut när han är inne, men som nu när han äntligen fick komma ut så ville han bara hem och in igen. Så han är lite svår så, och kan nog inte riktigt bestämma sig hur han vill ha det. Då tyckte Svante det var betydligt roligare. Men dem fick i alla fall komma ut en sväng.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229