19:22 - Familjedag

Hej fina ni!

Hoppas ni alla har haft en riktigt bra dag! Min har varit rätt bra om man bortser från det ”vanliga” tråkiga som fortfarande är kvar. Då syftar jag främst på ryggen och värken.
Idag var jag faktiskt till köpis (Valbo köpcentrum) en sväng med mamma och Anna. Jag har en ”familjedag” idag som jag brukar kalla det när jag är med familjen och inte har någon assistent. Men det har varit mysigt. Vi var inte där så länge eftersom jag inte kan sitta någon länge stund pga ryggen. Men det var ändå skönt att få lite ärenden gjorda samt att göra någonting och bli lite distraherad.

Jag hittade bl.a. lite nytt smink som jag köpte. En ny bas, för mitt var så gott som slut. Sen hittade vi lite saker inför kalaset när jag blir 25 år nästa vecka, medicin på apoteket och kattsand. Så det blev en salig blandning om man säger så.
Annars idag efter att vi kom hem så pratade jag en bra stund med Agnes i telefon. Det var så roligt, prata ikapp lite med henne och se hur det var med henne osv.
Sen vid middagen åt vi tillsamman med farmor och farfar. Det var mysigt! Alltid roligt när vi är lite fler som äter tillsammans och umgås. Det är en av alla positiva sakerna med att bo så nära varandra, att man bara kan bestämma spontant att man ska äta ihop utan att behöva planera det i flera dagar i förväg.

Hoppas ni också har haft en bra lördag! Sen måste jag bara visa er va fin himlen var efter att jag och Anna gick över till mig efter middagen och vi hade fikat ihop. Så himla fin solnedgång, och bilderna är utan några filter!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229