2 månader på datumet

Tänk att det idag den 30/3-20 är 2 månader (på datumet) olyckan på röntgen inträffade. Det har varit mycket som både hänt och inte hänt under den här tiden!

2 månader är en lång tid. Men något jag vet att jag ändå hade önskat var att foten på den här tiden hade blivit bättre än vad den är. Just nu är den inte alls rolig. Jag ringde till ortopeden och fick en tid på torsdag för att kolla både foten och knät. Jag fick en tid till knäspecialisten, samt att sköterskan jag pratade med skrev en notis om att han ska kolla foten med.
Dock är jag lite nojig kring att åka dit med tanke på allt kring Corona, och att jag är i riskgruppen samt blev avrådd av min reumatolog i längsta möjliga mån att inte åka till sjukhuset nu. Samtidigt som jag VERKLIGEN skulle behöva få komma och få foten kollad, för den är inte alls bra som det är nu. Den vill inte bli nå bättre.

Jag tycker det börjar bli mer och mer tydligt att det är någonting som inte står rätt till i den foten. För tänk bara tiden som gått, 2 månader och den ser likadan ut, är jättesvullen och jag måste ha den i högläge hela tiden.

Gillar

Kommentarer

ThereseTervakoski
ThereseTervakoski,
Aj ❤️ hoppas läkningen går fort.
nouw.com/theresetervakoski
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack Therese! Det hoppas jag med ❤️
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229