25 år & kalashelg

Hej fina ni!

Vilken helg jag har haft. Hoppas eran också har varit bra. Jag fyllde 25 år i fredags så i fredags kväll blev det storkalas med plockmat och fika för släkt och vänner. Det var jättetrevligt och roligt att så många ville komma och fira den med mig!
Sen fortsatte firandet igår (lördag) så släkten på mammas sida kom då, samt att även pappa fyllde år. Så han har också firats på ett hörn.
Det var jättetrevligt att dem kom och att få umgås med dem. De bor inte här i samma stad som oss, så det blir inte jätteofta att vi träffas. Därför blir det desto roligare när vi väl gör det.

Jag kan inte vara mer än nöjd med denna helg. Alla fina gratulationer, presenter, god mat och fika, hur fint mamma och pappa har hjälpt mig att fixa inför allt med mat, fika och dekorationer. Jag kan inte vara mer än tacksam, och sen alla som uppvaktade mig. Stort TACK till alla ER som på ett eller annat sätt gjorde det! Det betyder otroligt mycket för mig! Ni är GULD värda! ♡

Sen idag (söndag) var jag på kalas nr.3 för denna helg. Det var Saras barn (vän och assistent), hennes tvillingar fyllde 4 år. Så då var jag dit på eftermiddagen idag och firade dem. Det var jätteroligt och mysigt, samt gott fika. Sen var det roligt att presenterna blev så uppskattade. Jag och Anna hade köpt så de skulle kunna göra egna studsbollar och gipsfigurer, så det var roligt!

Vilket som har inte helgen kunnat blivit bättre med allt födelsedagsfirande! Visst är jag helt slut nu efter dem här dagarna, men det var de värt! Det har ändå gått över förväntan måste jag säga med tanke på mitt mående, så det är jag glad över! Att de ändå gått så pass bra med allt som det har gjort.

Gillar

Kommentarer

MonicaJohansson
,
Grattis i efterskott!
Elin Hellgren
,
Tack så mycket!