45 dagar

Gokväll kära ni!

Idag har det gått hela 45 dagar sedan olyckan inträffade på röntgen. Helt sjukt vad tiden går, och vilken resa det har blivit av alltihopa. För det har verkligen hänt väldigt mycket på dem här dagarna.
Först var det ju själva olyckan i sig som hände på röntgen, sen akuten och inläggningen dagen därpå, därefter ca 1 månad på ortopedmottagningen med smärtlindrande dropp osv, och sen hela förändringen hemma med helt nya rutiner och förutsättningar. För det blev en stor omställning med allt att komma hem. Först kring alla mediciner, försöka handskas med all värk och få det fungerande och sen bara komma in i ett nytt sätt kring förflyttningarna och sättet att röra mig på.

Hela livet kan verkligen förändras på en sekund. Det kan man ju lugnt säga. För hittills har det verkligen varit en bergochdalbana. En jobbig bergochdalbana som än inte kommit i mål.
Men 45 dagar och foten ser fortfarande ut som den gör och läget är relativt oförändrat. Det man sakta kan se går åt rätt håll är väl att de snabbverkande smärtlindrande tabletterna sakta har blivit färre i takt med att jag har ökat på min andra smärtlindring. Men att det måste ske i lugn takt. Så det är ändå positivt.

Jag hoppas bara jag snart är nere på noll av dem snabbverkande tabletterna, för då har vi kommit dit vi vill nu alltså först. Bli av med de snabbverkande morfinet, och då har vi klarat första målet eller delmålet (beroende på vad man vill kalla det) som vi hade. Jag och min smärtläkare.

Men fortsättning följer så får vi se hur det går. Man kan bara ta det som det kommer och kämpa på så gott man kan. Mer kan man inte göra.

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Styrkekramar till dig ❤️
nouw.com/evaeliasson
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack snälla! Kramar till dig med ❤️
nouw.com/elinnhellgren
hilmak
hilmak,
Åh verkligen styrkekramar, lider så med dig och dina nära!❤️❤️
nouw.com/hilmak
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack så mycket! Kramar till dig med ❤️❤️
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229