7 & 8 oktober - Min helg

Min helg har både varit bra och mindre bra. Den började bra tack vare samtalet med min läkare i fredags eftermiddag. Men det pga att han hade bra nyheter att säga. (Ni kan läsa om det i ett tidigare inlägg).

Sen under lördagen var jag bara hemma förutom en snabbis till mataffären då jag var och handlade lite. De var bara några få grejer jag skulle ha så det gick fort.
Men under den dagen så var jag bara hemma, gjorde min träning, städa, tvätta och försökte mig på att rita lite smått igen. Det har blivit väldigt lite av det i alla fall under det senaste halvåret, kanske längre skulle jag säga. Men det gick sådär. Jag hade en idé om en grej jag ska göra, men jag kan ju inte säga att handen blev bättre trots att jag valde att göra det kortare stunder. Jag får ju "sota" för det eller vad man ska kalla det. Men lite är det nog värt det, för jag tycker det är väldigt roligt. Speciellt när det blir som man har tänkt sig.
Det är så tråkigt bara, eftersom det är något jag tycker är roligt att göra. Men imorgon hoppas jag i alla fall att dem hör av sig till mig från reuma. För det är inte roligt som det är nu med handen.

I söndags däremot var det lite mer saker som hände. Jag var bl.a. in till stan kring kl.13-14 tiden. Först gjorde jag lite småärenden och sen mötte jag upp en person som skulle köpa en vinterjacka av mig. Det var tänkt så i alla fall, men när vi väl står där så visade sig att den personen inte ville det längre. Så det var lite drygt, att behöva åka in till stan också fick jag den i alla fall inte såld. Men men, de var det. Jag fick lite ärenden gjorda i alla fall.

Det var första gången jag sålde något och de gick ju som det gick. Sen hade jag ett par skor till salu med, men dem fick jag i alla fall såld. De kom en tjej hem till mig och köpte dem på kvällen, så det var i alla fall roligt att det gick som planerat. Roligt att dem kommer till användning, för dem var verkligen som nya och jättefina. De skulle bli en present till hennes dotter. Så det var lite roligt.
Det var ett par skinnstövlar, men eftersom jag kan inte ha dem längre pga att fötterna har blivit mer svullna så chansade jag och la ut dem till försäljning. Det gick ju bättre i alla fall, men jag vet inte om det var något jag jättegärna gör igen.

Under kvällen sen kom i alla fall mamma och pappa förbi en kort sväng. Pappa skulle hjälpa mig med att kolla vad som var fel med två lampor som slutade fungera som jag har i köksfönstret. Sen efter det cyklade jag lite på motionscykeln innan jag och Elin startade en film som vi tittade på och bara tog de lugnt till.

Annars har det inte hänt så mycket mer den här helgen. Överlag tycker jag ändå helgen var bra förutom lite småsaker. En grej var att det har regnat väldigt mycket, alltså det har inte varit det roligaste vädret. Sen att jag inte har mått som bäst i kroppen, och det sista var nog eftermiddagen igår (söndag) när jag var på stan.
Det började efter att jag hade mött upp dem där med jackan, men en annan grej som både jag och Elin retade upp oss på var att väldigt många är riktigt dålig på att visa hänsyn när man t.ex. kommer i rullstol. För folk varken aktar sig eller så bara går dem utan att se sig för, och det kan göra mig riktigt irriterad. Men förutom det så har den ändå varit rätt bra.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229