9 dagar på sjukhus

Hejsan på Er!

Jag hoppas verkligen det är bättre mer er än vad det är med mig. Jag är nu inne på min nionde dag här på sjukhuset. Helt sjukt att det skulle bli så långdraget som det har blivit. Jag blev inskriven förra tisdagen och har varit här sedan dess. Sist jag skrev här så hade jag precis och äntligen fått den nya infarten vid halsen. Halleluja för den och att inte behöva tänka på alla infarter och krångel kring det, som vi hade så himla mycket problem med innan jag tillslut fick den.

Jag trodde faktiskt det var påväg att vända lite mot det bättre i lördags, men där hade jag fel kan jag lova. Jag tyckte jag kände mig rätt skapligt värk mässigt då, även om jag fortfarande hade ont såklart. Men där hade jag fel.

För i söndags började allt bli sämre igen. Jag började få ännu mer ont igen redan tidigt på morgon, utan att vi visste varför. Jag som trodde det var påväg att vända.
Sen under dagen började jag även få på mer och mer feber under dagen som även har hållit i sig och gått upp och ner än idag. De tog prover och blododlingar för att kolla så jag inte har åkt på någon infektion också med tanke på febern. Blododlingen har vi inte har fått något svar ifrån än, men de andra såg ändå rätt bra ut vad jag förstod. De misstänker att det kan ha och göra med att dem har stuckit mig så enormt mycket och att kroppen reagerar på det. Sen hör säkert den ökade värken till också på sitt sätt.

Sen i måndags och tisdags hade jag två riktigt jobbiga dagar. Värken var extremt jobbig trots smärtpumpen, även fast den ändå hjälper mot de mest extrema topparna. Så nytta gör den, bara att värken blivit ytterligare sämre. Det var förra natten (natten till igår/tisdag) som jag fick ett smärtgenombrott där på natten och hade vansinnigt ont. Då kändes det hopplöst kan jag lova. Jag fick en känsla av att jag aldrig skulle komma härifrån.

Igår började dem sätta in några mer smärtstillande tabletter som gjorde att jag ändå sov rätt skapligt inatt. Inte bra, men bättre om man jämför med dem senaste veckorna. Så jag hoppas verkligen det här kan hjälpa. Sen idag har det höjt ytterligare en till medicin, så vi får se hur det går. Men värken har i alla fall börjat blivit lite mer hanterbar, och jag kan slappna av lite bättre. Så idag har jag faktiskt somnat till några gånger under dagen, även om det inte varit jättelånga stunder så är det ju ändå bättre än ingenting.

Nu har ni fått en liten uppdatering i alla fall kring hur det går med allt. De har börjat prata lite smått att vi ska ha som mål att få hem mig på måndag, förutsatt att det går bra med allt. Men vi tar en dag i taget så får vi se hur det går. Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer