Sista januari

2014-01-31 20:14:00 Idag var jag till hjärtmottagningen på förmiddagen. Där träffade jag min hjärtläkare och gjorde en uppföljning på hur det går med medicinen jag tar mot hjärtklappningen och förhöjt blodtryck. Det såg bra ut, men jag ska höja medicinen lite mitt på dagen eftersom hjärtat fortfarande slår lite för fort. Sedan ska jag också få göra en ny långtidsregistrering av EKG. Annars idag har jag inte gjort så mycket. Jag följde med pappa och gjorde lite ärenden på eftermiddagen (fast jag satt kvar i bilen). Sen har jag bara vilat, gjort min träning och tittat lite på tv. Hoppas ni får en trevlig helg!

En bild från i höstas. Jag hade ingen annan rolig bild just nu.

Allmänt

Gillar

Kommentarer

Sista januari

Idag var jag till hjärtmottagningen på förmiddagen. Där träffade jag min hjärtläkare och gjorde en uppföljning på hur det går med medicinen jag tar mot hjärtklappningen och förhöjt blodtryck. Det såg bra ut, men jag ska höja medicinen lite mitt på dagen eftersom hjärtat fortfarande slår lite för fort. Sedan ska jag också få göra en ny långtidsregistrering av EKG.

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Jag följde med pappa och gjorde lite ärenden på eftermiddagen (fast jag satt kvar i bilen). Sen har jag bara vilat, gjort min träning och tittat lite på tv. Hoppas ni får en trevlig helg!

En bild från i höstas. Jag hade ingen annan rolig bild just nu.

Gillar

Kommentarer

Nästa operation?

2014-01-31 15:14:00

Idag känns det som att allt bara snurrar runt i huvudet av massa tankar. Det mesta handlar om fötterna. När kommer det bli bra, hur länge är det kvar innan jag kommer kunna gå, men framför allt när ska jag operera nästa fot.

Nu tycker ni säkert jag är tokig men idag känns det som att jag skulle vilja operera nästa fot i vår. Om ni hade frågat mig för en vecka sedan, skulle jag sagt nej på en gång. Men den högra foten är riktigt jobbig just nu. Den värker hela tiden.

Visst jag vet inte vad läkaren tycker eller så, men som jag känner idag vill jag bara få det gjort. Jag orkar inte ha det såhär. Den högra foten gör ont hela tiden och framför allt när jag belastar på den. Det känns nästan som att det knastrar i lederna i framfoten (där dem ska steloperera), och stortån och tån bredvid skulle jag bara vilja ta bort. Dem två tårna har jag sprutat flera gånger med kortison, men det blir aldrig bra och det tar bara någon dag innan inflammationerna är tillbaka igen.

Nästa gång jag träffar ortopeden ska jag fråga om man kan göra något åt dem två tårna också, för jag orkar inte ha det såhär. Det känns som att jag aldrig kommer kunna gå igen, i alla fall inte innan högerfoten är opererad. Dem värker jämnt och känns alldeles svullna och tjocka. Det gör det inte heller bättre att tårna håller på och viker sig som klor. Det är de reumatiska som gör det, att tårna vill vika ihop sig. Jag vet inte hur jag ska förklara det på något annat sätt.

Men jag vet inte, om ni frågar mig imorgon hur jag skulle känna inför att göra nästa fotoperation i vår så kanske jag skulle säga nej. Det vet jag inte. Men innan jag beslutar mig om det, så ska vänsterfoten få bli färdigläkt. Jag vill ju att kroppen ska orka med allting också. För det är inte bara att göra en operation heller, men jag får som sagt se vad ortopeden i Falun tycker och säger.

Fötterna

Gillar

Kommentarer