We all have good and bad days

2014-03-31 18:46:00 Idag har jag inte känt mig på humör. Inte på förmiddagen i alla fall. Kroppen värker och allt känns bara allmänt jobbigt. Alla har vi bättre och sämre dagar och idag är det en av dem sämre för mig. Jag var en sväng till sjukhuset idag för att bl.a. lämna in mina inneskor. Inlägget till vänsterfoten (den nyopererade) gör ont och känns lite trång i den bakre delen av foten. Troligen är jag fortfarande lite svullen (det som trycker och gör ont) och kommer nog vara det ett tag framöver. Men de skulle försöka slipa ner lite på kanterna av inlägget, så det inte ska trycka och göra lika ont.

En bild från några dagar sedan när jag och syrran var ute på en promenad.

Allmänt

Gillar

Kommentarer

We all have good and bad days

Idag har jag inte känt mig på humör. Inte på förmiddagen i alla fall. Kroppen värker och allt känns bara allmänt jobbigt. Alla har vi bättre och sämre dagar och idag är det en av dem sämre för mig.

Jag var en sväng till sjukhuset idag för att bl.a. lämna in mina inneskor. Inlägget till vänsterfoten (den nyopererade) gör ont och känns lite trång i den bakre delen av foten. Troligen är jag fortfarande lite svullen (det som trycker och gör ont) och kommer nog vara det ett tag framöver. Men de skulle försöka slipa ner lite på kanterna av inlägget, så det inte ska trycka och göra lika ont.

En bild från några dagar sedan när jag och syrran var ute på en promenad.

Gillar

Kommentarer

Precis vad jag behövde

2014-03-30 20:57:00

Den här helgen har varit riktigt rolig. Den bästa på länge faktiskt och precis vad jag behövde! Min bästa vän kom på besök i helgen, och har varit här sen i fredags. Det har blivit mycket skratt, tjejprat, promenader i solen och mycket mer. Men vi har också tagit det väldigt lugnt och vilat så jag ska orka med, eftersom kroppen inte är på topp just nu. Det var skönt att få känna sig som en "vanlig ungdom" och ha roligt. Få skratta mycket en helt vanlig helg, och tänka bort det som är jobbigt. Även om jag känner mig helt slut och övertrött i kroppen just nu, så var det värt det. För man stärks mycket på att få göra roliga saker också. Ett gott skratt förlänger livet som man brukar säga, haha! Hoppas ni har haft en lika trevlig helg som jag har haft! Allmänt

Gillar

Kommentarer