Hemma igen

Då var vi hemma igen. Vi kom hem strax före kl.18:00. Det tog lite tid innan vi kom hem, för vi stannade på vägen och åt mat o fikade hos mammas syster med familj. Det var trevligt. Fint väder var det med så vi kunde sitta utomhus och äta. Resan hem tycker jag var jobbigare den här gången än när vi åkte upp dit. Visst gick det bra men jag fick fortare mer ont i ryggen den här svängen, men nu är jag i alla fall hemma.

Jag är väldigt glad över att jag kunde och valde att följa med till Umeå, även fast jag var lite tveksam in i det sista. Jag var lite tveksam och så eftersom jag inte visste hur det skulle gå med ryggen och kroppen. Men ibland är det tur att man är envis, för jag ville verkligen följa med. Och dit vill jag verkligen åka någon mer gång!

Gillar

Kommentarer

Hejdå Umeå

Nu har vi nyligen packat in oss i bilen på väg hem mot Gävle igen. Det känns lite konstigt att Anna inte är med oss, men det känns ändå skönt att veta att hon har och kommer få det bra här uppe. Men visst känns det ändå lite vemodigt att lämna henne här. Det är lätt att tänka att man aldrig kommer träffas igen, men det kommer vi ju göra! Vi sa ju inte hejdå för alltid. Men jag tror inte heller att jag riktigt har förstått att hon har flyttat hemifrån på riktigt. De kommer nog så småningom när vi har kommit hem.

Men nu är det bara den långa bilresan hem kvar. Jag hoppas den går lika bra som på vägen upp hit. Men jag har en känsla av att det kommer bli lite jobbigare, för det har blivit mycket sittande under dem här dagarna. Men vi får se, vi tar det lugnt och tillslut måste vi ju komma hem.

Gillar

Kommentarer

Umeå stad

Igår blev det en heldag på stan med att gå och kolla i olika butiker, samt att vi åt lunch på en jättebra Kinarestaurang som vi hittade här i Umeå. Eurasia hette den om någon av er någon gång är här. Av det jag har sett av Umeå hittills så tycker jag att det verkar vara en väldigt mysig och trevlig stad. Mycket fina hus, mysiga vägar, många roliga och mysiga butiker och matställen m.m. Sen låg stan eller själva "centrum/stan" inte så långt ifrån vattnet, och det var också väldigt trevligt. Sen är Umeå en väldigt "modern" stad, om man kan kalla det så. Då tänker jag på byggnaderna, butikerna och parkerna. Så här tror jag nog Anna kommer trivas, bara hon har bott in sig litegrann och kommit igång med skolan och allting.

Efter att vi hade gått en hel del på stan igår och kikat omkring så var jag verkligen helt slut när vi kom tillbaka till lägenheten. Kroppen skrek efter vila, och jag hann nog inte mer än lägga mig på sängen så somnade jag och sov tills det var dags för middag. Sen blev det bara vila resten av kvällen igår.

Gillar

Kommentarer