Tredje bassängträningen

Idag var det tredje gången som jag var på bassängträningen. När jag tränar i vattnet så är det både fysioterapeuten och min assistent som badar med mig. Det är båda som ser till att jag håller mig flytande och kan göra olika övningar samtidigt. Det är tur att jag har dem båda för annars hade jag inte kunnat träna i vattnet. Det är tur för jag tycker det är väldigt skönt att träna i varmt vatten. Visst är det jobbigt med det som är runt omkring också, alltså som att byta om, duscha m.m. men det är ändå den bästa träningen tycker/tror jag.

Idag tycker jag bassängträningen allt som allt gick bra. Det var lite jobbigt för jag har väldigt ont i ländryggen/SI-lederna. Så en del övningar var inte så roliga, och väldigt ont. Men jag tycker ändå det allt som allt gick bra.

Närmaste ingången till badet på sjukhuset.

Gillar

Kommentarer

Lite äldre. Lite visare.

Igår var det inte vilken dag som helst, utan det var min födelsedag. Jag blev 21 år. Tänk vad fort tiden går egentligen. Men vilket som så hade jag en bra dag igår. Helg med för den delen för i lördags var mormor och morfar här och hälsade på och firade mig, och sen kom Anna hem i fredags och har varit här i helgen. Hon åker hem i kväll. Sen kom även pappa hem igår från USA, så det var också roligt!

Annars spenderades gårdagen med släkt och vänner, det blev gott fika, fina presenter och fint väder. Lite blåsigt men ändå sol. Jag är verkligen tacksam för allt och tack till alla Er som firat mig och skickat grattishälsningar! Det värmer ska ni veta!

Gillar

Kommentarer

Min fredag

Idag förutom att jag var till sjukhuset på eftermiddagen så var jag även en snabbis till köpis med mamma på förmiddagen. Vi har haft eller har väldigt mycket problem med internet hemma just nu. Det bara krånglar och mamma har hållit på med det i ca två dagar nu för att försöka få till det men det vill inte lösa sig, så då åkte vi till olika butiker där som håller på och säljer modem och routrar. För att se om dem visste hur vi kunde göra, men vi blev inte så mycket klokare. Vi trodde vi skulle behöva köpa nya grejer men när vi väl var där så verkade det inte som det ändå, så just nu vet vi faktiskt inte hur vi ska få igång det bra.

Men det gjorde vi på förmiddagen i alla fall, också åt vi lite lunch där med. Eftersom vi inte skulle hinna hem innan vi skulle till sjukhuset. Sen när det började bli dags att åka till sjukhuset så stannade vi även till på SAM Hjälpmedelcentral för att köpa lite hjälpmedel. Jag skulle köpa hjälpmedel som underlättar när man ska ta på stödstrumpan på foten. Jag fick hemskickad en stödstrumpa av en av kvinnorna jag har på arbetsterapeuten. Jag ska testa och se om den kan hjälpa någonting på svullnaden och värken i foten. Ni ska få se sakerna sen tänkte jag. Men det har vi gjort idag i alla fall.

Sen just nu ligger jag och vilar lite, samt laddar inför att Anna kommer hem! Det ska bli så roligt. Sen dröjer det inte så jättelänge tills vi ska åka och hämta henne från tåget. Det längtar jag verkligen till! Sen ikväll blir det nog att titta och mysa lite framför idol med mamma och Anna.

Gillar

Kommentarer