Rolig lördag

Idag har jag haft en rolig lördag. Idag efter att jag hade gjort mig i ordning i lugn och ro och duschat på förmiddagen så åkte vi in till stan och åt lunch och gick och kollade i lite butiker. Det var roligt, vi gick och strosade runt och kollade på allt möjligt utan stress. Det var väldigt skönt! Och att få åka till något annat ställe än sjukhuset eller att bara vara hemma.

Jag hittade lite underkläder och en mysdress bland annat. Jag tycker det blev en trevlig dag på stan, men när det började bli dags för oss att åka hem så var det så himla mycket folk, så det var skönt att vi hann vara där innan det blev så mycket. Annars har jag sedan jag kom hem tittat en del på en serie, vilat i soffan, ritat lite, gjort några träningsövningar och ätit. Hoppas ni har haft en trevlig lördag!

Gillar

Kommentarer

Fredagens sjukhusbesök

Nu är jag äntligen hemma igen och la mig precis i soffan. Idag blev det ytterligare en dag till sjukhuset, men idag blev i alla fall besöken jag skulle på av. Så det kändes skönt i alla fall. Jag var bl.a. och träna hos min fysioterapeut. Det gick bra, men jag blev nästan så trött att jag somnade på britsen när vi stretcha, trots att stretcha kanske inte är det skönaste. Men nu är träningen gjort för idag i alla fall. Sen var jag också på ett besök innan träningen och det gick också bra. 

Så idag har jag hunnit med två olika sjukhusbesök och en tur till Apoteket för att hämta ut lite mediciner som jag behövde. Sen var vi även ut en tur och fick lite frisk luft och gick och åt lunch på ett ställe innan vi åkte hem. 

Just nu tänkte jag nog ligga och rita lite eller titta på ett till avsnitt av en serie jag följer. Men hoppas ni får en trevlig fredag och helg! 

Gillar

Kommentarer

Strulig förmiddag

Nu är jag äntligen hemma. Men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag. Man kan säga att jag åkte helt i onödan till sjukhuset. Jag hade tid på Ortopedtekniska för att få mina nya vinterskor kl.11:00 men sjuktaxin kom redan kl.10:00, så jag var ungefär 45 min tidig. Men det som var lite irriterande var att när det är ca 20 min kvar innan besöket så ringer dem och säger att skorna inte hade kommit. Det var irriterande eftersom det inte är bara för mig att ta mig dit, till sjukhuset alltså. För man ska ju göra sig i ordning, vi gjorde lunch som vi tog med oss, sen har jag jätteont i huvudet idag och mår illa, så det var inte bästa dagen att åka iväg heller på, men jag kämpade mig i alla fall dit. Därför blev jag irriterad att dem inte kunde ha ringt och sagt det tidigare.

Sen skulle vi inte hinna hem heller, så då åt vi vår lunch och sen gick vi och köpte lite kaffe och satte oss i cafeterian.

Jag kunde inte åka hem i mellan eftersom jag skulle till Folktandvården efter besöket på Ortopedtekniska. Men nu är det också gjort i alla fall, så nu är tänderna rena och fina utan hål. Skönt. Vi blev klar ganska tidigt innan sjuktaxin skulle komma och köra oss hem, så då passade vi på och tog en liten promenad och handlade lite snabbt på samma gång. Men nu är det skönt att vara hemma igen i alla fall!

Gillar

Kommentarer