Ledig måndag med introduktion

Vilken härlig dag det varit idag. Härligt väder och ingenting inplanerat. Inte några sjukhusbesök i alla fall. Så jag har inte haft något inplanerat på det sättet, däremot har jag haft introduktion med en tjej som ska börja vara assistent hos mig. 

Det har gått bra, så det har varit en rolig och trevlig dag. Vi hann med rätt mycket så hon fick se hur olika saker gick till, som t.ex. när jag duschar eller vi åker färdtjänst och handlar mat. Det blev handling på eftermiddagen efter lunchen, så det blev gjort inför veckan. Det passade bra med tanke på att vi inte kommer ha så mycket tid över för bl.a. sånt när jag ska börja på rehaben imorgon. Eftersom jag inte vet än mellan vilka tider jag ska vara där, det får jag veta imorgon. För det är ju den här veckan som jag ska börja med rehaben i Sandviken. Det ska bli spännande och roligt.

Det gick bra att åka och handla i alla fall. Det var rätt roligt när vi var tre också, skönt att göra något som "alla personer" gör och inte bara åker till sjukhuset varje gång man ska någonstans.

Gillar

Kommentarer

Finsöndag

Som jag sa tidigare idag så såg det ut att bli en riktig fin dag, och det blev det. Efter lunch gick vi ut  på promenad en sväng, en slinga vi brukar gå ibland som är på ca 2,5-3km lång. Under vissa områden är det bara öppna åkrar så där blåste det lite och var kyligare, men när man var där det var lä och solen sken så var det riktigt skönt. Bland annat på gården hemma längs ladugårdsväggen så var det riktigt skönt, så när vi kom tillbaka från promenaden så satte vi oss där och drack en kopp kaffe. Skönt att passa på när man kan.

Annars nu i eftermiddag efter att vi hade kommit tillbaka från promenaden och hade druckit en kopp kaffe ute, så har jag ritat lite och bakat en äppelpaj som vi ska fika på om en stund. Jag blev så sugen på det efter att vi egentligen skulle ha bakat det för jag skulle ha fått främmande idag, men hon blev tyvärr sjuk. Så då baka vi det ändå också har jag bjudit över mamma och pappa efter att dem har ätit middag. Så det blir trevligt det med! Hoppas ni haft en bra söndag än så länge.

Gillar

Kommentarer

Söndagsmorgon

Idag ser det ut att bli en fin dag. Det ska få bli lite varmare ute först så ska vi nog ta en promenad ute sen för att få lite frisk luft. Idag känner jag mig lite extra trött, det kommer säkert efter sen igår när vi var på genrepet av Melodifestivalen. Sen tycker jag det har vänt lite sen kortisonsprutorna jag fick i torsdags. Det började kännas lite bättre redan igår, men inte lika mycket som idag. Jag känner mig fortfarande öm och det tar emot mer i vissa rörelser både pga smärta och rörlighet men det hugger inte till lika mycket som det gjort tidigare. Så nu blir det nog bara bättre och bättre.

Just nu ligger jag i soffan och tittar lite på Nyhetsmorgon och ritar lite i soffan. Det är skönt att passa på och ta det lite extra lugnt när man ändå kan inte har något inplanerat som man ska på. Hoppas ni får en fin söndag!

Gillar

Kommentarer