Kan inte sova

Just nu har jag legat vaken ett bra tag pga att jag inte kan sova. 2-3 timmar. Jag har ont i knät, fötter a och ryggen, och det är drygt att det ska vara så svårt att somna. Så jag kommer nog vara riktigt trött sen senare idag. Igår var jag förresten bara hemma. Jag var ut en sväng före lunch men sen har jag varit inne och donat lite. Det regnade och åskade ju en sväng där på eftermiddagen också, men sen gick det över. Jag började bl.a. rita på en tavla igår, och det gick ganska bra. Så jag hoppas den blir bra när den är klar.

Sen på kvällssidan så startade vi en av 3 filmer  som mamma hade hyrt.

Gillar

Kommentarer

My friday

Igår hade jag en rätt bra dag hemma. Jag fick en hel del tvätt gjord, duschat, vi var ut på en promenad på förmiddagen och köpte glass, och sen på eftermiddagen så vilade jag lite, målade naglarna, målade om naglarna och sen grillade vi mat och åt tillsammans med mina föräldrar och syster ute på min altan/bro. Det var mysigt, och det var riktigt skönt ute också. Så det var trevligt.

Annars igår har jag försökt att ta det ganska lugnt eftersom ryggen är som den är. Jag tycker nästan den har blivit lite sämre. Sen är jag mer trött, men det beror nog på att jag får sova sämre nuförtiden. Jag vaknar fler gånger på natten och har ont och sen vaknar jag även till mer nu när jag ska vändas på natten. Jag tror det är de som påverkar i alla fall en del, eftersom det är mer än vad jag annars brukar vakna. 

Gillar

Kommentarer

Akupunktur & spontant besök på hud

Igår var jag till min smärtsjuksköterska. Det var mitt sista besök där innan hon går på semester. Den här gången fick jag akupunktur. Vi pratade om hon kanske skulle ha gett mig några nya sterila kvaddlar. Men då kom vi fram till att hon inte ville det, eftersom vi inte vet vad det är med ryggen. Vad värken beror på, så då blev det bara akupunktur som jag fick.

Men det behövde jag med för jag har knappt kunnat äta dem sista dagarna har det kännts som, eftersom jag har mått väldigt illa. Speciellt på morgonen när man ska få i sig frukost. Men idag har det kännts lite bättre igen i alla fall med illamåendet, så det har varit skönt. För akupunkturen hjälper lite i alla fall, och det är bättre än inget.

Sen frågade jag min smärtsjuksköterska en sak till igår angående ett födelsemärke som jag har på bröstet. För det började blöda utan direkt anledning i tisdags. Det såg nästan ut lite som att jag hade råkat rivit mig eller något, men jag kan inte minnas någonting sånt. Men då tyckte hon i alla fall att jag skulle kolla upp det, och att jag kanske kunde gå förbi hud (som ligger precis bredvid smärt) och fråga hur jag ska gå till väga. Jag var rätt nervös men tillslut så tog jag modet och frågade en av dem som jobbade där (som visade sig vara överläkare där dessutom) om mitt födelsemärke. Och då hade jag sådan tur att hon tog en snabbtitt på det på en gång, och sa att jag måste ta bort det. Men att jag måste gå via Hälsocentralen för att det skulle gå rätt till. För antingen så tar dem bort det själv på HC eller så skriver dem en remiss till Hud också får dem ta bort det. Så dit ringde jag i alla gall idag, så den 12/8 ska jag få komma och ta bort det fördelsemärket. Det gruvar jag mig lite för, men det ska nog gå bra. Jag har bara hört att det knappt har kännts något för dem andra jag känner som har gjort det. Så jag hoppas det inte känns någonting på mig heller!

Gillar

Kommentarer