Sista oktober

Vad fort den här månaden har gått. Den har bara flugit förbi. Idag har jag haft en sjukhusfri dag. Under förmiddagen tog jag det först väldigt lugnt. Sen rensade jag lite och plockade fram bl.a. två jackor och ett par skinnstövlar som jag vill sälja. 


Sen efter det så åt jag lunch, tog en liten vila och avlastade ryggen och därefter åkte vi en sväng till köpis igen. Vi var först till Skohuset för att kolla efter ett pat varmare finare vinterskor, men jag hittade inga där, så jag för kolla vidare lite. Det är så svårt att hitta ett par sköna skor som jag får på mig lätt pga steloperationerna jag har gjort på fötterna, och sen pga svullnaderna i fötterna. Det är inte helt enkelt att hitta måste jag säga, och stövlarna som jag nu vill sälja tycker jag jättemycket om, men jag kan inte ha dem längre pga svullnaden i fötterna. Så då är det bättre att jag försöker sälja dem än att dem bara ska stå här hemma och samla damm.

Efter att jag kom hem idag blev det att fixa middag och sen duschade jag. Just nu ligger jag i sängen och tittar lite på tv, men ska fika lite kvällsfika nu tänkte jag innan det är dags att sova. Hoppas ni har haft en bra dag!

Gillar

Kommentarer

Fyra dagar

Nu har det gått fyra dagar sedan jag tog min första Cosentyx spruta (bromsmedicin). Hittills har det gått väldigt bra. Jag har inte känt av någonting, förutom lite huvudvärk men det är ju inte konstigt. Jag håller verkligen tummarna för den här medicinen, att det kommer ge någon verkan så det blir bra. Det dryga är bara att det tar sådan tid innan men vet om den verkar göra någon nytta eller inte. Men vi får se. På torsdag ska jag ta andra sprutan i alla fall. Så får vi se eftersom om det händer något.

Gillar

Kommentarer

Familjehelg

Den här helgen har varit väldigt bra och trevlig. Det har varit en riktig familjehelg kan man säga. Det ända som saknades var Anna, min syster. I lördags kom hela släkten på mammas sida för att vi skulle fira mormor som fyllde 70 år. Det var väldigt trevligt, och det var roligt att träffa alla igen med tanke på att det var ett tag sedan, eftersom dem inte bor här i närheten. Vi åt god mat och fikade tillsammans, umgicks och hade det trevligt. Vi firande morfar lite också eftersom han fyller snart han med.

Sen igår så blev det lite kris bland assistenterna pga sjukdom så då fick jag vara med mina föräldrar en stund på eftermiddagen/kvällssidan. Så då var jag och mamma var till köpis en sväng, och gud va fint dem har gjort det med nya utbyggnaden. Det blev verkligen jättebra och fint. Ett riktigt lyft för Valbo köpcentrum. Trots att det blev lite kris med att ingen kunde jobba så var det ändå roligt att få vara lite och umgås bara mamma och jag. För nu var det ett tag sedan som vi åkte iväg och gjorde någonting bara hon och jag. Mamma var ute efter ett par svarta jeans, men tyvärr så hittade hon inte några som hon gillade. Men det var trevligt i alla fall.

Annars förutom att ungefär hela söndagen gick åt till att fira mormor och att jag var till köpis med mamma igår eftermiddag, så skjutsa och hämtade jag och Agnes mamma och pappa på ett annat födelsedagsfirande i lördags kväll. Det var roligt. Jag tycker det är väldigt mysigt att åka bil på kvällen när det är mörkt, så det var roligt. Så har min helg sett ut. Jag hoppas ni har haft en lika bra helg som mig! Kram

Vi alla kom nästan med på kortet där vi sitter runt bordet. Av någon anledning råka varken jag eller min kusin komma med på bilden hihi, men alla andra som var där kom i alla fall med.

Gillar

Kommentarer