Minnen från en jobbig tid

Igår kväll kom mamma förbi med dem här tre sakerna. Dem väckte många minnen på en gång så fort jag såg dem, och dem betyder väldigt mycket för mig. Jag fick dem här sakerna när jag låg så länge på sjukhuset för två år sedan.

Ängeln fick jag av farmor, den gröna gubben (Mike från Monsters Ink) med stora ögat fick jag av min farbror. Han satte den vid fotändan på min säng och sa att den skulle sitta där så han hade ett öga på mig, haha. Och den fina speciella julgranskulan som är formad som en zebra fick jag också av min farbror och hans fru. Haha det var lite roligt. Men dem betyder i alla fall väldigt mycket av mig. Så det var roligt att mamma hade hittat dem.

Gillar

Kommentarer

Hittills denna vecka

Hittills har vi bara haft måndag och snart har även hela tisdagen också gått på denna vecka. Igår blev det både en hemmadag med lite påhitt, men jag hade inget sjukhusbesök i alla fall. Igår skulle jag ha varit till sjukhuset för att träna hos min fysioterapeut, men då var hon hemma med sjukt barn, så det gick inte. Idag har jag inte heller haft några sjukhusbesök. Så det har varit lite skönt.

Så istället idag så bakade jag lite ny knäck, tittade ikapp svartsjön och midsommarsol. Det är två serier som går på tv som jag följer, men jag hade missat de senaste avsnittet ifrån båda, så då kollade jag ikapp det. Sen framåt eftermiddagen så åkte vi till stan för att göra lite snabba ärenden samt stanna på stan för att kolla på parfymer. Det var verkligen inte lätt men jag hittade en i alla fall som jag önskar mig i julklapp.

Sen idag har jag bara varit hemma. På förmiddagen blev det pepparkaksbak. Det var roligt och mysigt med lite julmusik i bakgrunden, och dem blev riktigt bra så det var roligt. Efter det lagade jag lite lunch och sen har jag tittat lite på OC, en serie jag också följer. Den är riktigt bra, så den kan jag rekommendera om ni inte har sett den redan. Jag har även lagat middag idag och nu sitter jag i soffan och tittar lite på tv. De håller på och monterar/installerar strömmen nu i nya rummet så jag kan få ström och ha lite lyse där. Det ska bli riktigt skönt att få det klart, eftersom det blir mörkt väldigt fort ute nu. Sen när det är klart så är rummet så gott som färdigt när strömmen är färdig installerad, så det ska bli riktigt skönt.

Gillar

Kommentarer

Var ett tag sedan

Nu var det längesen ni hörde ifrån mig. Jag har tyvärr inte riktigt känt mig så inspirerad och pigg på att skriva, men nu hoppas jag att jag har fått lite ny kraft till att skriva.

Jag tänkte börja med o dra en snabb uppdatering på vad som har hänt sen sist. Sist jag skrev så hade jag en hemmadag med lite julbakning och en tur till Sandviken för att lämna mammas telefon som hon hade glömt och sen lite apoteksärenden på vägen hem.

I slutet av förra veckan blev det att dona en hel del med att få lite jul här. Jag hade tur att mina adventsljusstakar som jag hade beställt hann komma i fredags, så det var skönt och att jag hann få klart det allra mesta innan första advent.
Sen var jag till sjukhuset både på torsdagen och fredagen. På torsdagen så var jag och träna hos min fysioterapeut och kuratorn, sen på fredagen så var jag till min smärtsjuksköterska och fick akupunktur. Alla dem tre besöken gick bra, så det var skönt.

I torsdags tog jag även min femte Cosentyx spruta (bromsmedicin), vilket betyder att min uppstarts period nu är färdig. Det känns jätteskönt, så det är jag glad över. Samt att det har gått bra. Jag har inte fått några jättebiverkningar hittills i alla fall. Så nu ska jag i fortsättningen ta den en gång i månad, vilket också känns skönt. Att det inte är så ofta.

Sen i helgen så har det varit en rätt lugn helg. På lördagen så var jag till köpis med Agnes och kollade lite. Det var roligt, men när vi började närma oss lunch så började alla människor vakna och komma. Men tills dess så var det rätt lugnt. Sen åkte vi hem, jag vilade lite också städade Agnes akvariet där salamandrarna bor, så nu har dem det jättefint med växter och så som hon hade köpt. Därefter tvättade vi våra bilar, så nu skiner dem och är jättefina.

Under söndagen så var jag med mamma o pappa pga att det körde ihop sig lite bland assistenterna. Men det gick bra. Det var tur att det var på helgen, för då har mamma och pappa lite lättare att hoppa in och hjälpa till. Men det var trevligt. Jag och pappa fick en hel del gjort här hemma, så det var skönt. Och sen hände det en rolig sak och det var att jag har fått börja flytta ut i nya hallen/uterummet. Det var jätteroligt. Allt är klart förutom elen. Det ska bara kopplas in, och det kommer bli klart i veckan. Så det längtar jag till. Nu håller jag bara på och känner efter hur jag vill möblera och så.

Annars har det varit överlag varit en väldigt lugn helg. Hoppas ni med hade en trevlig och bra helg och första advent.

Gillar

Kommentarer