Tillbaka till sjukhuset

Idag efter lunch blev det en tur till sjukhuset igen. Det var ett besök hos min smärtsjuksköterska. Jag fick akupunktur. Besöket gick bra och det var behövligt nu, eftersom akupunkturen bl.a. hjälper mig sova bättre. Framförallt så jag kommer till ro lite lättare på kvällen och kan somna. Så det var behövligt att få komma till henne idag, för igår tror jag inte jag somnade förrän efter klockan två. Jag kunde bara inte slappna av och somna, men tillslut somnade jag i alla fall.

Sen efter sjukhusbesöket så åkte vi till köpis (valbo köpcentrum) för några ärenden samt att handla lite mat. Det gick rätt fort, så vi gjorde det vi skulle och sen åkte vi hem. Just nu halvligger jag i soffan och vilar lite, men ska strax ta och äta lite middag tänkte jag. Idag blir det lite rester från igår till middag, ris och köttfärs tillsammans med sallad.

Gillar

Kommentarer

Måndag igen

Idag har jag haft en till dag då jag varit hemma. Under förmiddagen började vi med att klura lite på ett förslag till ett kommande schema för assistenterna nästa år, sen fikade jag lite med pappa, åt lunch, tränade, duschade och sen har det bara varit lugnt. Jag har ritat lite på en ny teckning och en annan blev klar igår som jag har hållit på med ett bra tag, så det var skönt och roligt att den äntligen blev färdig. Den blev jag riktigt nöjd med.


Det kanske inte låter som att jag har gjort så mycket idag, men det tog betydligt längre tid än vad jag trodde det skulle göra med bl.a. schemat. Sen under eftermiddagen har pappa varit här och börjat bygga igen mellan soffan och köket så det ska bli som en halv vägg kan man säga. Så det ska bli bra och skönt att få det klart.

Sen annars idag har jag inte känt mig riktigt på topp. Jag har haft väldigt ont i armbågarna efter träningen framförallt, så jag vet inte vad det är.
Jag hoppas det lägger sig till imorgon, men det känns lite tveksamt. Känns precis som att det är inflammationer med raketfart på gång. För det har bara blivit värre och värre under eftermiddagen/kvällen, och det ganska fort. Det känns precis som att träningen utlöste någonting, så vi får se hur det känns imorgon. Det visar sig.

Jag tog min bromsmedicin igår också så jag hoppas det kanske kan bromsa lite om det är någonting på gång i armbågarna. Och sen att det hjälper på mina utslag på fingrarna, för nu är det sämre igen.
Jag har ringt till hud igen för att se hur jag ligger till på väntelistan sen min läkare skrev en remiss dit i somras, men det var i alla fall ca 2 månader fram i tiden. Helt sjukt att det ska behöva vara sån väntan, men hon skrev upp mig på återbudslistan i alla fall. Så vi får se om jag kan få komma snabbare på det sättet, hoppas det!

Gillar

Kommentarer

Home

Idag blir det en hemmadag. Jag känner mig inte pigg idag. Jag är nog trött efter gårdagen. Sen är det inget vidare väder idag, och jag som är väldigt väderkänslig känner av det mesta. Så jag tror det är en blandning.
Just nu är det lite vila framför Grey's anatomy. Vi har börjat på sista säsongen nu, så nu är det spännande. Den serien kan jag rekommendera er som inte sett den. Annars tidigare idag så målade jag lite. Det är tänkt att vara bakgrunder till när jag ritar sånt där mönster som jag brukar rita. Det var någon ny ide jag kom på, så det ska bli roligt och se hur det blir.
Sen har det blivit en del mys med Harry. Han är så gosig såna här dagar, så jag tror han känner av vädret lite han också.

Gillar

Kommentarer