De senaste dagarna

Till och börja med så kom min lillasyster Anna och hennes katt Svante hem i torsdags. Jag var och hämtade henne på stationen precis efter lunch, och sen efter det åkte vi direkt hem. Jag hann inte mer än släppa av henne innan jag lärde åka in till sjukhuset igen. Jag skulle till min smärtsjuksköterska och få lite akupunktur. Men det gick bra, och efter det åkte jag och Elin direkt ner på stan för att fixa en sista julklapp jag skulle köpa.

Det som var jobbigt i torsdags var att allt gick verkligen emot mig. Det första som hände var att jag såg att jag hade fått en spricka i bilrutan, och då hade jag precis bytt bil i onsdags så det här var dagen efter med den "nya" bilen. Det var inte så roligt, så då fick jag hålla på och ringa om det. Sen när vi skulle åka hem från stan så har jag såklart råkat tappa parkeringslappen till parkeringshuset. Så himla klantigt, för jag brukar vara noga med att lägga den så jag inte ska tappa den, men den här gången skulle jag ju "bara" göra några snabba ärenden så jag la den i jackfickan. Så jag måste ha tappat den när jag skulle ta ut telefon/betalkortet eller något ur jackfickan.
Vi parkerade på nian så då fick vi i alla fall hålla på och krångla med det så vi skulle kunna åka hem.

Jag tror vi var väldigt trötta efter dagen också, så det gjorde att det inte fanns så mycket energi kvar till saker som gick emot oss. Så de gjorde också att tålamodet inte var den bästa. Sen i torsdags hade jag också sista introduktionstillfället med nya tjejen, så hon åkte med oss hem från stan och var kvar till kl.22. Men det gick i alla fall bra och kändes bra, så det var skönt.

Sen i fredags var jag först till ett ställe i Hemlingby för att boka tid för att byta rutan på bilen, också stannade vi på rusta en snabbis och handlade lite nödvändiga småsaker. Sånt som inte är så roligt att köpa som toapapper, sköljmedel, diskmaskinstabletter m.m. Vi var tidiga, men det var hemskt mycket bilar i motsatta körfältet när vi skulle åka hem. Det var helt sjukt. Så då var det skönt att vi var ute i god tid och inte behövde stå i den kön.
På eftermiddagen var det tänkt att vi skulle åka och hälsa på en sväng hos Agnes föräldrar, men de blev inställt pga en sak så det får bli vid ett senare tillfälle. Så istället var vi hos mina föräldrar, åt middag med dem och hade det trevligt.

I lördags hade jag en dag utan assistent, så då var jag med Anna hela dagen. Det var mysigt och trevligt att bara umgås lite vi själva. Men vi var en del inne hos mina föräldrar med, och på kvällen så var vi ut och åt mat på en restaurang här i stan. Vi var på Sarahs. Det var jättebra och trevligt, så det var mysigt. Den ligger precis vid Gävle-bocken, så vi hade perfekt utsikt över den.
Det är också roligt att den har fått stått ända till julafton i år, för det hör inte till vanligheten. Annars brukar den alltid hinna bli uppeldad innan.

Så har mina senaste dagar sett ut i stora drag. Jag har gjort en hel del fler saker också, men det var en del i alla fall. Jag har inte heller varit helt pigg, utan det har gått lite fram och tillbaka med att jag inte har känt mig helt pigg. Utan det har nästan känts som att jag ska bli sjuk, bara att det inte har brutit ut. Så vi får väl se om jag klarar mig, eller om jag kommer åka på det ändå. Pappa blev sjuk nu, så det är ju något virus som verkar gå.

Hoppas ni hade en bra julafton och får en lika bra juldag!

Gillar

Kommentarer

Julafton

Vilken mysig dag vi fick igår trots att jag igår morse inte alls tyckte det kändes som julafton. Men det blev en bra dag med nära och kära. Vi hade vårat firande hemma hos min farbror med deras familj, min familj och farmor och farfar. Det var riktigt trevligt och mysigt.

Vi åt god mat, umgicks, spelade julklappsspel, hade paketöppning samt att vi sen mot kvällen bara hade det trevligt, pratade och umgicks framför teven och filmen ”Tomten är far till alla barnen”. Så jag tycker det ändå blev en lyckad jul, även fast det inte riktigt kändes som att det skulle bli det från början.

Hoppas ni alla också fick en riktigt mysig och bra julafton med era nära och kära!
För oss var det lite julafton 1, för sen idag (juldagen) så ska vi fira julafton 2 med mormor och morfar också kommer även farmor och farfar igen och äter lite julmat och umgås med oss. Det ska bli mysigt det med, så det ser jag fram emot.

Gillar

Kommentarer

God Jul

Idag är det inte vilken dag som helst utan det är julafton! Personligen så har jag knappt haft någon julkänsla i år. Jag vet inte om det är att vi inte har direkt någon snö ute eller vad det är, men det bara inte känns som det. Men jag hoppas vi kan få lite mer julkänsla under dagen.
Vi ska till min farbror och fira där med hans familj, min familj och farmor och farfar. Det ska bli riktigt trevligt.

Jag vet att jag har varit dålig på att höra av mig här dem senaste dagarna, men det har bara varit lite för mycket med allt. Det känns som att jag har gjort någonting hela tiden, och sen kom min lillasyster Anna hem i torsdags, så då har det blivit att jag har försökt umgåtts med henne så mycket som mögligt. Jag tänkte komma med en lite sammanfattning av vad jag har haft för mig dem senaste dagarna, men först tänkte jag bara önska Er alla en riktigt GOD JUL! Och hoppas ni får en riktigt mysigt och trevlig julafton med era nära och kära!

Här får ni en liten bild ifrån våran julfrukost hos mina föräldrar imorse. Det var jag, Anna, mamma, pappa, farmor, farfar och Emelie. Sen var även Harry och Svante med på ett hörn.

Gillar

Kommentarer