Operationstid - handen

I torsdags kom brevet som jag inte alls var beredd på att få. Jag hade ju tidigare fått ett brev om att jag inte skulle få en tid inom 90 dagar, att dem låg efter, men i torsdags fick jag beskedet om att jag ska få operera handen den 12 februari. Det är inte långt dit. Det är ju ca 2 veckor, och veckorna går ju fort så rätt som det är så är det ju dags.

Jag var inte alls beredd på att det skulle komma. Sen känner jag mig inte så peppad inför att genomgå en operation igen. Jag tycker bara att det räcker, räcker med operationer. Samtidigt som jag är i behov av det. Jag har ju problem och ska göra operationen av en anledning, så det är bara att kämpa på och tänka att jag gör det för att det ska bli bättre än vad det är nu.

Men jag blev lite förvånad över att jag fick en tid redan nu i februari, för det var som sagt inte väntat. Jag hade ställt in mig på att om jag får en tid innan sommaren så är jag nöjd, och nu så kanske jag förhoppningsvis kan vara bra till sommaren efter all träning och rehab som ska göras efteråt, speciellt för handen. Så det blir nog bra. Bra när man tänker så. Jag måste ju försöka ha en positiv inställning i alla fall, så får vi ta allt eftersom.

Gillar

Kommentarer

Mot Stockholm

Just nu sitter jag och Elin i bilen påväg till Stockholm. Vi ska vara där över helgen. Det ska bli riktigt roligt. Vi har kommit en bit och är vid Uppsala just nu. Under förmiddagen idag så har det blivit mest att packa klart det sista och att göra sig i ordning. Hoppas ni alla får en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

Montering av vitrinskåp

Idag har jag haft ännu en ”hemmadag”, bara att jag ändå har haft fullt med saker inplanerat som behövts göras. Det första jag hade på listan var att jag och Agnes skulle montera ihop ett vitrinskåp som jag ska mot väggen i hallen/korridoren precis innan sovrummet och vid altandörren. Det är ett lågt vitrinskåp med tre luckor, men det tog sin lilla tid att få ihop det. Men det blev väldigt bra.

Jag har länge försökt hitta ett lågt vitrinskåp, men det har varit jättesvårt att hitta. Jag har inte velat ha ett högt eftersom jag har så lågt i tak och inte bara vill ha ett skåp i ett hörn. Så då blev jag glad när jag tillslut hittade det här.
Här kan ni se hur skåpet ser ut ihopsatt, men sen ska det ju fixas till lite runtomkring innan det är klart och saker ska in i skåpet. Jag ska bl.a. upp med en spegel ovanför skåpet och sen får vi se vad jag hittar på för något.


Annars idag har jag också packat och fixat lite inför imorgon, för då ska jag åka till Stockholm och vara där över helgen. Det blev rätt spontant planerat i veckan, så det ser jag fram emot. Förutom det så har det inte hänt så mycket mer idag.

Gillar

Kommentarer