Framme i Umeå

Efter en hel dag i bilen igår så kom vi tillslut fram till Umeå. Jag tror vi kom fram kring halv fem, men det gick bra. Visst tog det tid, för vi hade släp och sen stannade vi till på några ställen. Vi stannade bl.a. till i hudiksvall och åt lunch samt en kisspaus vid en mack.

Det var så roligt att träffa Anna igen. När vi kom fram packade vi in våra saker och sen åkte vi in till stan och åt middag. Vi åt på ett ställe som heter Vezzo. Riktigt bra ställe måste jag säga. Det är en restaurang som har pizzor, pastarätter och salladsrätter. Det var väldigt bra för allergiker också, så ett stort plus för det! Sen efter det innan vi åkte hem så stannade vi och handlade lite. Annars blev det bara lugnt resten av kvällen.

Just nu håller vi på och gör oss i ordning för fullt inför att vi snart ska åka och titta på när Anna tar examen. Det ska bli riktigt roligt.

Gillar

Kommentarer

Glada hudik stopp

Första stoppet, Glada hudik. Det blev ett snabbstopp här för att äta lite lunch. Sen hann vi även med en spontanare och säga hej till mormor och morfar lite snabbt. Det var roligt, roligt att se dem igen eftersom det är flera månader sedan sist. Just nu har vi precis åkt förbi Sundsvall, så det är en bit kvar innan vi är framme, men såhär långt har allt gått bra i alla fall.

Gillar

Kommentarer

Packning, packning & packning

Idag har det varit småförberedelser hela dagen har det känts som, för imorgon bär det av mot UMEÅ! Det ska bli så roligt. Jag har verkligen sett fram emot den här resan/trippen. Anna tar examen och blir färdig fysioterapeut, så vi ska dit och titta på henne och fira henne. Helt otroligt att hon går ut, och att tre år ändå har gått så fort. I alla fall vad det känns som nu när åren har gått. Hon har varit så duktig som kämpat och tagit sig igenom dem här åren, och med att ha flyttat till en stad där hon inte kände någon bra många mil hemifrån. Så jag är grymt stolt över henne!

Sen kommer det bli en hel del packande och fixande av lägenheten hon bott i, eftersom hon också ska flytta hem till Gävle inom väldigt kort. Det är bara flytten det hänger på. Det känns också lite overkligt, men det ska bli SÅ roligt! Jag har verkligen längtat efter att få ha henne i samma stad igen. Kunna träffa henne spontant och betydligt oftare. För Umeå har många gånger känt så himla långt bort. Men nu är det inte långt kvar. Jippi!!

Gillar

Kommentarer