A star is born

Hej på er!

Igår hade jag och Andreas en rätt fullspäckad dag. Full rulle om man säger så. Först på förmiddagen så samåkte vi med Anna och Victor in till stan för jag skulle till sjukhuset. Jag hade ett besök på smärt där jag fick massage och laser. Men det gick bra.
Undertiden åkte Anna och Victor till polisen för att Anna skulle förnya sitt pass. Sen efter det när vi var färdiga på sjukhuset så hämtade dem oss och körde oss till Bilmetro där jag skulle hämta min bil. Den hade varit på service, så det var skönt att få den tillbaka.
Sen åkte jag och Andreas ner på stan, åt lunch och därefter gjorde vi två småärende. Andreas skulle gå förbi tatueraren och boka en tid och visa vad han ville göra för något, och sen skulle jag lämna tillbaka två tröjor från H&M. Så det gjorde vi, och efter det åkte vi hem.

Men gud vad folk det var ute. Det var inte bara vi där om man säger så. Men det gick ändå bra, men det kanske inte är den optimala dagen att gå och strosa och titta i butiker. Speciellt inte om man vill gå och trängas med folk.

Vi kom hem kring tretiden. Sen efter det försökte jag installera en app och en dataplugg till bilen som jag fick av Volkswagen. De hade något att de bjöd alla sina kunder på det nu fram till nyår, så det var väldigt snällt. Det var så man skulle kunna följa statistik på olika saker i bilen, kolla vart man har parkerat och mycket mer.
Sen efter att vi hade varit hemma ca en timme så åkte Anna, Andreas och Victor på spinning. Andreas drog med dem på det för första gången. Anna och Victor hade aldrig gjort det förut, så det var roligt att dem gjorde det. Men dem tyckte det var roligt, så det blev lyckat.
Sen undertiden dem var borta så umgicks jag med mamma en stund. Jag duschade och sen fortsatte vi och försökte installera den där datapluggen till bilen. Men nu tror jag vi fick till det i alla fall.
När vi var klara med det så gick vi hem till mina föräldrar och dukade lite inför att Anna, Andreas och Victor skulle komma hem med maten som dem köpte med sig hem. De köpte med sig indisk mat. Jag åt dock matlåda från kvällen innan, för jag tål inte indisk mat. I nästan allting är det någonting jag inte tål, så då var det bra att det fanns lite mat jag kunde värma istället. Vi blev rätt många som åt ihop. Det var jag, Andreas, mamma, pappa, Anna, Victor, samt farmor och farfar. Så det var mysigt.

Men det var inte slut på aktiviteter efter det, utan efter maten var det bara för alla att duscha och göra sig i ordning för sen skulle vi på bio. Det var roligt. Det var jag, Andreas, Anna, Victor och sen min kusin Mattias och hans tjej Linda, samt en kompis till dem som heter Jonathan som gick på bio ihop.
Så det var riktigt trevligt, och filmen var också väldigt bra. Vi gick på den omtalade filmen "A Star is Born". Helt klart värd att gå på, så den kan jag rekommendera er att se om ni vill gå på bio.

Hoppas ni med hade en bra gårdag. Men det blev en rätt fullspäckad dag som sagt. Idag blir den betydligt lugnare dag för våran del. Vi har inte direkt någonting inplanerat att göra idag. Andreas är ute och cyklar just nu, så sen när han kommer hem blir det nog till att göra lite lunch. Därefter blir det kanske lite legobygge. Jag ska berätta mer om det i ett eget inlägg tänkte jag. Men det blir oavsett lugnt idag. Hoppas ni får en fin lördag. Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

God fortsättning!

Hej fina ni!

Hoppas det är bra med er och att ni fick en riktig bra jul. Själv har jag haft en riktigt lugn och skön jul. Den har varit väldigt bra. Väldigt mysig och trevlig. På julaftonsdagen firades den med mamma, pappa, Anna, farmor, farfar, mormor och morfar. Det var roligt.
Det som var lite nytt till i år var att vi hade bestämt att vi inte skulle köpa en massa julklappar åt varandra, utan istället skulle vi ha julklappsspel (det har vi haft tidigare år med) samt att vi skulle köpa som ett "hemligt paket". Vi hade innan dragit lott och den vi fick på lappen skulle vi köpa en julklapp till för en viss summa som vi hade kommit överens om, och sen skulle man gissa vem det var som hade köpt den till en.

Det var faktiskt riktigt roligt, samt att det blev lagomt mycket att fixa för alla. För annars brukar det kunna bli en himla stress det här kring julklappar och vad man ska hitta på till varandra och så. Men det blev lyckat i alla fall, så de tror jag vi säkert kommer göra nästa år med.

På julaftonsmorgonen efter att vi hade ätit lite julfrukost tillsammans (Anna, mamma, pappa, farmor, farfar jag och Sandra) så gav Anna mig lite akupunktur på mitt knä som jag har haft en hel del problem med den senaste tiden.
Både akupunktur och laser har faktiskt fungerat rätt bra på det, men nu när det är en hel del ledigheter så är det perfekt att Anna kan hjälpa till och ge mig lite akupunktur hemma så jag också får det lite ledigt från sjukhuset. Så det är jättesnällt att hon kan göra det.

Sen på annandag jul hade vi firande med släkten på pappas sida. Det var också väldigt trevligt. Då var vi rätt många fler, eftersom det var pappas äldsta bror (min farbror) med familj som kom, och mina tre kusiner där med respektive, samt min familj (och Andreas o Victor) och farmor o farfar. Så vi blev några fler den kvällen, men det var roligt.
Vi spelade en hel del spel det julfirandet också, samt att vi hade de nu årliga julklappsspelet (som vi haft några år på rad nu med alla) även den kvällen med. Vi hade då att alla skulle ordna två paket var på en specifik summa. Så ni kan ju tänka er att det blev en hel del paket till det spelet. Vi hade ett långt långbord så allt fick plats och alla såg, men det var roligt!

Så min jul har varit väldigt bra. Det är verkligen mysigt med jul och trevligt att träffa alla igen, eftersom det ändå dröjer lite mellan gångerna. Men hoppas att era julfirande(n) som sagt också har varit lika bra och mysiga som våra. Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

God jul

Godmorgon till er allesammans och god jul!

Hoppas ni alla hade en mysig gårdagskväll! Det hade jag. Jag var med min familj samt att farmor och farfar var med. Vi åt tacos ihop och umgicks och hade det trevligt framför uppesittarkvällen och spelade Bingolotto. Dock gick det inte så bra för oss på bingon.. Inte för någon av oss, men det är som det är. Roligt ändå att göra någonting ihop och bara umgås. Det är ju lite de allt med julen handlar om, att umgås, träffas och äta god mat. Sen var det ju en väldigt stor del det här med julklappar och så när man växte upp och om det är barn i ens omgivning, men nu har vi alla växt upp och blivit så vuxna så i år har vi faktiskt bara bestämt att vi ska ha julklappsspel. Det känns bra tycker jag, för det har verkligen blivit lite av en hysteri det där, och en stress skulle jag säga med julklappar till alla. Även om det också hör till på ett sätt. Men i år valde vi i alla fall att dra ner på det, eftersom vi både känner att det inte är lika viktigt med julklappar längre och pga att vi alla har haft rätt mycket och stressigt den sista tiden. Så för att det inte skulle bli en jobbig grej av alltihopa så valde vi att göra så. Sen kommer det säkert bli annorlunda den dagen det börjar komma fler barn i ens omgivning igen, eftersom det är lite halva grejen med julen och att jultomten kommer. Men det tar vi då. Nu är nu.

Jag vaknade extremt tidigt imorse. Inte alls roligt. Jag tror det var typ kring halv fyra eller någonting sånt pga att jag hade så himla ont i mitt vänsterknä igen. Så himla tråkigt och sen har jag inte kunnat somna om. Så nu börjar jag faktiskt bli lite less på att ligga här i sängen och försöka somna om och få tiden att gå.. Men det går inte så bra, och inte är det roligt heller. Ärligt tycker jag det är rätt frustrerande att inte kunna somna om. Men tyvärr kan man inte göra så mycket. 

Hoppas ni i alla fall har fått sovit gott inatt, och får en riktigt bra julaftonsmorgon och julafton tillsammans med era nära och kära idag! Jag ska till mamma och pappa för att äta lite julfrukost tillsammans kring kl.08:30. Det är med dem, Anna och sen kommer även farmor och farfar. Det ska bli jättemysigt. Det har blivit lite av en tradition dem senaste åren, så det är roligt att den fortfarande håller i sig. Så god jul än en gång till er! Kram Elin ♡

Här är en liten bild från gårdagskvällen när vi spelade bingo på uppesittarkvällen.

Gillar

Kommentarer