A good saturday

Idag har jag haft en trevlig dag. Förmiddagen var rätt lugn, och sen till lunch så var jag bjuden till mamma och pappa på lunch. Mormor och morfar samt farmor och farfar var där också, så det var trevligt! Mormor och morfar är det inte så ofta jag träffar så det var roligt att träffa dem igen med. Självklart var det roligt att träffa farmor och farfar också men dem bor jag ju granne med, så dem träffar jag ju oftare. Men ni förstår nog vad jag menar.

Så då åt vi lunch och fikade tillsammans hos mamma och pappa. Sen satte vi oss i vardagsrummet och tittade på hockey finalen. Det var väldigt spännande match måste jag säga, men det var tråkigt att inte Brynäs vann. Jag brukar i vanliga fall inte titta på hockey och jag är inte alls kunnig inom det, men när det väl gäller eller är på allvar så kan jag tycka det är lite roligt att titta. Men som sagt, det var tråkigt att dem inte vann. Men ett silver är inte så dåligt det heller.

Sen resten av dagen så åt vi middag hos mamma och pappa, fast jag åt min matlåda som jag hade tänkt att jag skulle äta bara att vi satt där inne hos dem istället. Så jag har varit rätt mycket där idag. Så det har varit trevligt!

Gillar

Kommentarer