A good weekend

Min helg har varit bra. Jag har som ni märkt inte varit så aktiv på att skriva här på bloggen för det har varit lite mycket, plus att jag inte har känt mig så pigg.

I lördags kom i alla fall min släkt på mammas sida och hälsade på. Det var mormor o morfar och min moster och hennes familj. Min moster med familj var och hämta min kusin på Arlanda som precis har kommit hem ifrån USA, så de stannade till hos mig på vägen hem. Hon har bott där i ett år så det var längesen vi träffade henne, så det var roligt. De var roligt att träffa dem andra med, eftersom vi inte bor så nära varandra och träffas så ofta. Men vi fikade och hade det trevligt tillsammans.

Sen under söndagen åkte jag till Sandviken för att lämna tillbaka en stor kudde som jag fick låna av dem när jag blev utskriven och åkte hem ifrån rehab i Sandviken. Det var väldigt snällt att jag fick det för den var verkligen till hjälp. Speciellt när jag bodde på det förra stället, innan jag flyttade hit där det finns mer utrymme. Sen på vägen hem så stannade vi en snabbis på köpis, för jag skulle göra några ärenden och handla lite mat.

Vi försökte oss också på att baka en kladdkaka utan ägg i söndags kväll. Det gick sådär. Vi kanske gjord något fel, men den blev väldigt rinnig men god. Så det såg nästan mer ut som en smet än en kaka. Men förutom det så var den väldigt god.

Det var väl ungefär så min helg såg ut. Fullt upp och rätt rolig. Hoppas ni med hade en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229