Aktiv Ortopedteknik - Vinterskor

Hej fina ni!

Igår på förmiddagen var jag till sjukhuset för att få hjälp med mina vinterskor. Jag var till Aktiv Ortopedteknik (OTA). Det är dem som brukar hjälpa mig med att fixa och anpassa mina skor. Det gick sådär, men ändå okej. Vi kom nog fram till en bättre lösning än den jag har idag i alla fall.
Problemet är att jag har svällt så himla mycket om min högra fot. Det var när jag här i veckan skulle ta fram och på mig mina vinterskor som jag märkte att jag inte fick på mig dem pga svullnaden. Det var då jag ringde till min fysioterapeut och till OTA för att höra hur jag skulle göra. Eftersom det börjar bli väldigt kallt ute nu, och i o med att fötterna är stelopererad så blir dem kall extremt fort och lätt. Jag fick i alla fall en tid som igår till OTA, och min fysioterapeut fixade en ny uppdaterad remiss för det. För den remissen som tidigare fanns hade gått ut.

Jag fick träffa en ny tjej den här gången som jag inte hade träffat tidigare. Dem jag brukar träffa var upptagen. Men det gick bra det med. Det som var lite tråkigt var att det inte gick att göra någonting åt dem skorna som jag fick ordnade förra året. Däremot kunde de göra någonting åt ett par till lite varmare skor som jag hade tagit med mig. Modellen påminner väldigt mycket om ett par Timberlandskor med snörning i modellen, fast de är från ECCO. De skulle i alla fall fixa lite med plösen och sen lästa ut dem över framfoten. Jag tror det blir bra. Bättre än nu i alla fall, för nu har jag bara ett par låga sneakers i skinn med tre kardborreband och det börjar bli väldigt kallt.

De som var lite trist var att dem här skorna inte är särskilt varma, men ändå bättre än dem jag har nu. För dem är lite högre, så de går upp lite mer på vristen vilket gör att dem värmer lite mer. Så det blir nog bättre än dem jag har nu i alla fall, men jag skulle behöva hitta någonting mer. Något ännu varmare till när det verkligen är vinter och snö.

Jag skulle i alla fall få skorna nästa vecka, så jag hoppas dem är bra då.

Gillar

Kommentarer