Akupunktur

Igår under förmiddagen blev det väldigt lugnt. Jag vaknade med huvudvärk och hade väldigt ont i nacken som fortfarande inte har gått över. Jag tror det kommer efter lite sen jag gåtränade både i lördags och söndags, och sen satt jag en del med datorn i söndags. Jag vet inte, men jag kanske satt fel på något sätt. Ont gör det i alla fall.

Annars igår så var jag till sjukhuset efter lunch och fick akupunktur på smärt av min smärtsjuksköterska. Det gick bra. Jag fick akupunktur på en del nya ställen förutom det vanliga på huvudet, mellan ögongen, öronen, armbågen, insidan av handleden och på axlarna mot halsen. Igår fick jag bl.a. på ett nytt ställe som var på vardera sida om näsan. Det för att se om det kunde hjälpa med min täthet i näsan, eftersom jag nästan låter förkyld hela tiden pga att jag är så täppt i näsan. Häftigt nog så kändes det lite bättre och lättare att andas nästan på en gång efter att hon hade satt nålarna. Sen höll det i sig skapligt resten av gårdagen och fram till idag på förmiddagen då det började komma tillbaka igen. Men jag vet inte, det kanske behövs några gånger. Häftigt var det i alla fall.

Sen träffade jag en väldigt trevlig kvinna i väntrummet igår när jag satt och väntade på min smärtsjuksköterska. Hon var också reumatiker och hade haft det i många år, och det kändes verkligen som att vi förstod varann och hade väldigt mycket gemensamt. Så vi pratade en stund både innan och efter våra besök på smärt, så det var riktigt trevlig och roligt.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229