Akupunktur, kurator & Hälsocentralen

Gokväll på er!

Hoppas ni har haft en bra vecka och att ni har haft en bra start av julhelgen nu inför jul! Många har ju börjat gått på julledighet nu, vilket måste vara väldigt skönt kan jag tänka mig. Jag har ju inte längre riktigt dem här ledigheterna som man så ofta såg fram emot och räknade ner till förut. Det är inte på samma sätt i alla fall, eftersom jag inte jobbar eller pluggar. Det är något jag kan sakna och tycka är lite tråkigt, men det är som det är. Jag får räkna ner till att dem runtomkring mig får ledigt istället.

I onsdags och torsdags hade jag två sjukhusdagar. Det har blivit lite mer sjukhusbesök nu den senaste tiden. Jag har ju bl.a. börjat gått på akupunktur igen hos min smärtsjuksköterska, så där var jag i onsdags. Jag började sova så himla dåligt igen, samt att jag har extremt problem med mitt illamående. Dock börjar jag bli mer och mer fundersam över vad illamåendet egentligen beror på. Varför jag mår så vansinnigt illa, för det är inte roligt.

Jag trodde det skulle börja lägga sig efter att jag fick börja halvera dosen av antibiotika förra fredagen, men det har som sagt bara blivit sämre. Igår slog det mig om det kanske beror på bromsmedicinen (Xeljanz) eftersom jag även har fått höja den till varje morgon och kväll. Det från att ha tagit den varje morgon och varannan kväll, men det är bara en teori. Oavsett så hoppas jag det börjar lägga sig snart. Det hjälper lite med akupunkturen i alla fall. Mot det allra värsta, så det är ändå skönt att det är bättre än inget. Så det går jag på en gång i veckan.

I onsdags var jag även till kuratorn. Det besöket gick också bra. Då blev det ena besöket direkt till nästa. Det var i alla fall ett bra besök.

Sen i torsdags var jag till Hälsocentralen. Jag var där till en läkare för att prata om min mage. Jag har ju gått till och från och haft sådana magsmärtor som kommer extremt fort. Från ingenstans i princip, och sen får jag så ont så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Det är snudd på att jag tuppar av. Jag tycker det påminner om mensvärk, för det sitter precis däröver magen och bak vid ryggen, samt att det strålar ner i knäna vid insida lår.

Jag ska i alla fall bli skickad till gyn för att undersöka det vidare där, sen vill dem även göra en tarmutredning för att se så det inte har med tarmen att göra. Så jag ska lämna en del olika prover och sen ska jag tillbaka på en undersökning efter nyår. Därefter får vi se vad vi får för svar, och sen se hur vi går vidare beroende på vad svaren är.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229