Akuten - Kort uppdatering

Hej på er fina ni!

Jag tänkte bara kika in lite snabbt och säga att det är inte så bra just nu. En del av er som följer mig på Instagram (@elinnhellgren) har säkert sett på mina storys att jag har gjort illa mina fötter. Att det hände en olycka igår när jag skulle röntga mina knän på sjukhuset. Ni kan se mina storys här nedanför.

Jag tänkte bara uppdatera er lite kort och berätta att jag nu är på akuten och försöker få hjälp med smärtan. Den är riktigt vidrig och foten ser ut som en jag vet inte vad. Vi har varit här sen ca halv 12 idag, och vi vet fortfarande inte om jag kommer bli inlagd eller inte. Dock verkar det luta åt att jag kommer bli inlagd med smärtstillande dropp för att försöka få bukt på smärtan. Men först ville de prova morfin via blodet för att se om det kan ha effekt.
Tråkigt nog var det inte det enklaste att få dit en kanyl. De försökte 8 gånger och på den åttonde gången gick det med en mini bebis-kanyl. Tyvärr höll inte den så länge, utan endast då undertiden de satte dit den och gav lite morfin direkt i blodet.

För sen när det blev beslutat att jag skulle läggas in med smärtlindrande dropp så fungerade inte kanylen igen. Då blev det dags igen för nya stickförsök. På andra försöket gick det, så totalt 10 gånger har de fått stuckit mig.

Det här inlägget skulle kommit upp igår kväll, men de blev så mycket annat fix med kanyler, få igång smärtlindringen och komma till avdelningen och rummet osv, så det glömdes bort.

Jag kom till avdelningen från akuten kring kl.22 igår kväll och akuten kom jag till ca halv 12 igår förmiddag/mitt på dagen.

Sen vill jag bara passa på och tacka er något enormt för alla meddelanden och ”krya på dig” hälsningar som ni skickar till mig på olika sätt. Jättetack! Det betyder så mycket att ha ert stöd, så stort tack för det! Ni får ha det så bra tills jag skriver igen, KRAM!

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Så tråkigt, styrke kramar till dig 💕
nouw.com/evaeliasson
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja verkligen olyckligt! Tack Eva, kramar till dig med! 💕
nouw.com/elinnhellgren
Cecilia
Cecilia ,
Känner dig inte. Kikar ändå in och hoppas att du snart mår bra igen.
www.ceciliasbokblogg.com
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack så jättemycket Cecilia! Och va roligt att du har hittat hit till min blogg! Hoppas du mår bra 😊
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229