Aldrig varit med om att det gått så fort

Idag var det andra gången som jag hade en liten extra jobbig natt. Inte lika som förra (natten till söndag) för den var ännu värre, men jag sov väldigt oroligt. Vaknade för minsta lilla och hade ont, och vaknade om vart annat.

Nu har jag i alla fall också fått svar på lite odlingar som jag gjorde förra veckan. Det var både blododling och urinodling, och båda dem verkade se bra ut så det var skönt. De misstänkte att urinodlingen hade försvunnit eftersom svaret tog sådan tid, så jag hade precis hunnit gjort ett nytt innan de såg svaret. Men det var ändå skönt att det såg bra ut, även om det fortfarande inte förklarar febern som går upp och ner hela tiden och mitt mående.

Under helgen har jag även fått mer och mer ont över ett område bak vid ländryggen. Det är där över jag blev opererad för några år sedan då en kateterslang (EDA/ryggbedövning) gick av när de skulle tunnelera den och dra "slangen" en liten bit under huden för att den skulle sitta en längre tid. Det var i smärtstillande syfte i samband med min sista stora fotoperation.

Men det området har i alla fall börjat göra mer och mer ont för varje dag som gått nu den senaste veckan, så idag valde dem att göra en magnetkameraundersökning över det området. Jag har nog ALDRIG varit med om att jag har fått kommit på en sådan undersökning så snabbt. Det kanske hann gå endast 1-2 timmar mellan att remissen skrevs till att jag hade en tid för undersökningen. Helt sjukt! Så nu är den gjord i alla fall. Nu är det bara svaret vi väntar med spänning på, så jag hoppas jag får veta vad den visar imorgon.

Sen har dem även höjt en tablett (nervmedicin) ytterligare på morgonen idag, samt att jag skulle få prova öka på insomningstabletten ytterligare lite för att se om det kan hjälpa sömnen lite. Det visar sig. Så det har ändå hänt en del idag, men det börjar verkligen tryta på mig nu. Allmänt med allt. Att hela tiden ha ont, och inte veta varför. För vi är långt ifrån att ha kommit bukt med det, så man börjar ju fundera på hur länge jag kommer bli kvar här. Men man får försöka ta en dag i taget och kämpa på. Så gott det går i alla fall.

Hoppas ni får en fin kväll, kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229