Allt emot oss

Då var jag hemma igen. Det blev en tur till sjukhuset idag med, men den här gången till kuratorn. Besöket gick bra. Men jag tror vi hade allt emot oss när vi skulle åka dit. Det var inte bara nog med att det kommit snö och var halt ute. Utan först var vi några minuter sen, och sen hade vi en riktigt slö bil framför oss som knappt kunde köra.
Sen var det jättemycket bilar på parkering, och vi fick såklart en plats nästan längst bort. Och inte nog med det, när vi sen skulle gå över övergångsstället som sitter ihop med en lång busshållsplats så hade alla bussar parkerat på rad. Då över så det inte gick att gå över övergångsstället. Det gjorde att vi inte kunde kommer över vägen. Så då var det bara att stå still och vänta tills bussarna kunde åka och vi gå över vägen.
Så då var vi stressade, men jag tror vi hann på minuten. Så det var väl ändå tur.
Men det är bland det värsta jag vet, att komma försent eller komma precis på minuten. Jag vill helst vara i alla fall 5-10 minuter tidig. Men men, ibland händer det saker som gör att det tar längre tid.

Efter sjukhusbesöket var jag i alla fall förbi apoteket en snabbis igen, och sen stannade vi bara lite snabbt på mataffären precis efter sjukhuset och handlade. Ungefär så har min eftermiddag sett ut.

Vinter har det börjat blivit här med som jag skrev i början av inlägget. Det är betydligt kallare och det har blivit lite vitt på marken. Det började komma igår och under dagen idag. Jag tycket inte riktigt om kylan, samtidigt som jag tycker det kan vara rätt mysigt med vintern och snön. Men vi får väl se om det är något som försvinner eller om det får ligga kvar.

Gillar

Kommentarer