Andas ut

Vilken lång dag jag hade igår, samtidigt som den också har gått fort på ett sätt. Det är nog det att vi gjorde någonting i stort sett hela dagen igår. Gårdagen började med att jag duschade, fördelade mina dosetter, gjorde lunch och sen åkte vi till sjukhuset.

På sjukhuset igår hade jag ett sjukhusbesök inbokat. Igår skulle jag till smärt och träffa smärtsjuksköterskan för att få akupunktur. Det gick bra. Jag fick även träffa min smärtläkare en snabbis helt oplanerat. Jag berättade om att jag hade börjat kunna gåträna litegrann, och dem blev verkligen jätteglada för min skull.

Sen pratade vi lite om att jag säkert är mer mottaglig för träningen på ett annat sätt nu än tidigare, att kroppen t.ex. kan bygga muskler. Vilket i princip inte har gått tidigare. Sen pratandet vi också lite om balansen, eftersom den fortfarande är dålig och att jag inte märker lika stor skillnad där. Men då sa min läkaren att det kan vara så, att det tar längre tid för balansen att ordna till sig än musklerna, samtidigt som man inte vet hur pass mycket som kan bli bättre. Det kan bara tiden utvisa. Så det var väl ändå lite skönt på ett sätt att höra. Framförallt att det inte låter helt onormalt.

Annars igår efter akupunkturen var jag till apoteket för att hämta ut lite mediciner, samt att jag var förbi reuma. Dit var jag för att höra om dem skulle kunna fixa en remiss till ortopedtekniska (OTA) åt mig för att fixa nya inneskor jag kan ha när jag gåtränar. Dem jag har nu har vi inte gjort något åt efter jag gjorde sista fotoperationen (ca 3 år sedan), och fötterna ser ju inte likadan ut nu som innan de, så jag tror dem skulle behöva sig en uppdatering.

Efter sjukhuset var vi till Owes/Lundins säljlager och kollade lite. Jag skulle köpa julgardiner till sovrummet, och då blev jag tipsad om att dem skulle ha fina sammetsgardiner där. För det var de jag letade efter, och det hittade jag i alla fall, plus några lite juliga örngott som jag kan ha tillsammans med vanligt vita sängkläder. Framförallt så man får lite julkänslan när det börjar bli dags för det.

Därefter var vi och tankade, lämnade tillbaka en kopplingskontakt som jag trodde behövdes till utebelysningen jag köpte till bron, men som det visade sig att jag inte behövde. Så då var jag och lämnade tillbaka dem samt att vi sedan handlade mat innan vi begav oss hemåt.

När vi kom hem gjorde vi middag och sen fick jag äntligen lägga mig ner och vila lite. Jag var så trött och slut och äntligen kändes det som att jag kunde andas ut. Eftersom jag hade gjort allt som det var tänkt att jag skulle göra igår, och säkert lite till. Men jag ville få klart det mesta så jag bara kunde få vara hemma dem andra dagar. Få gjort så mycket som möjligt i alla fall utan att behöva åka någonstans.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229