Ändrade planer

Igår var jag till stan för att fixa det sista inför jul. Precis när jag kom till stan och vi hade parkerat så ringde min fysioterapeut. Jag hade fått fler missade samtal ifrån något okänt nummer på morgonen/förmiddagen , men jag visste ju inte vem det var så jag kunde ju inte ringa tillbaka. Men då sa hon i alla fall att hon skulle vara hemma med sjukt barn som idag, och då undrade hon om jag kunde komma idag istället. Första tiden hon sa kunde jag inte, men sen så hade hon en senare tid med, och den passade mig bättre så det skönt, att jag fick till så jag kunde träna en dag till den här veckan. Men jag hann inte hem i mellan innan jag skulle till sjukhuset, så då blev det en mysig lunch på stan istället efter att vi hade hittat de sista paketen och innan vi sedan skulle vidare till sjukhuset.

Träningen gick helt okej. Tungt men det gick ändå bra. Vi fokuserade mer på Redcorden igår, började med det i alla fall. Sen ståtränade vi lite också, och det gick sådär. Jag var nog riktigt trött i benen då, men en liten stund blev det i alla fall.

Det blev en lång dag igår, så det var skönt när vi kom hem. Det blev ju både lite julhandling, lunch på stan, träning på sjukhuset, apoteket och sedan lite handling på vägen hem. Så sen när vi kom hem så somna vi till en liten stund i soffan innan vi gjorde middag. Då var vi trötta.

När vi kom hem så höll pappa på med att fixa det sista i nya utbyggnaden (rum/hall). Han satte dit sista listen nere på ena väggen. Det blev riktigt fint, även fast man ärligt talat inte riktigt har tänkt på att den inte har varit där. Men det blev bra i alla fall. Jag tror faktiskt han fixar med någonting varje dag. Jag förstår inte hur han orkar. För tänk bara att de är ganska precis ett år sedan han började rusta allting här. Det är ju nästan som ett nytt hus i ett gammalt hus kan man säga, och det allra mesta är ju klart. Nu är det väl mycket med ventilation som han håller på och fixar med, men det blir sakta men säkert mer och mer klart det med. Så det är skönt.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229