Ändrade planer

Igår blev det lite ändrade planer med allt. Det blev en hemmadag, för pga sjukdom så Elin fick hoppa in och jobba istället för Ida som var sjuk. Men eftersom Elin inte hade någon hundvakt så fick söta Affe (Alfred) följa med. Vi fick lösa det så. Det var verkligen tur att det var hennes hund, för han ska vara mer allergivänliga än en "vanlig" hund, med tanke på att jag är väldigt pälsdjursallergisk. Och det kändes verkligen skillnad. För med Affe gick det mycket bättre än vad det har gjort med många andra hundar. För annars i vanliga fall brukar jag alltid behöva ta allergimedicin plus att jag i alla fall känner av hunden, men att de ändå går.
Men igår behövde jag inte ens ta det, så det var lite ovanligt. Men också väldigt roligt. Så det var ändå skönt att veta att det gick bra, för igår krisade det verkligen med att ingen kunde jobba förutom Elin, och då var det skönt att vi ändå kunde lösa det på de sättet. Eftersom alla nu börjar gå på semester nu.

Sen var det också skönt att det gick bra med Harry. De har träffats två gånger tidigare och det har både gått bra och mindre bra. Första gången var vi inne hos mamma och pappa, och då gick det bra. Sen en gång var vi här hemma hos mig, och det gick inte bra eftersom Harry bara moppsade upp sig och var kaxig. Men det är nog inte så konstigt eftersom det är hemma hos honom. Men han skulle verkligen inte ge sig, så då kunde vi inte ha dem tillsammans. Sen igår så gick det jättebra igen. Harry kan bli lite övertaggad stundvis bara, men annars gick det bra. De lekte och verkade ha det roligt ihop, så det var roligt att se att det också fungerade. För det är de också, att dem ska kunna fungera ihop. Men nu tror jag dem börjar känna igen varandra mer också, så det är bra.

Sen var vi ute mycket igår och jag tror det också gjorde att jag inte kände mig lika allergisk, man vet aldrig. Men det gick bra i alla fall, och det var huvudsaken.

Så igår blev vi hemma mycket. Men vi hann med en hel del ändå. Vi var ute, cyklade på cykeln, fikade med farmor och farfar, åkte och handlade lite småsaker och sen på kvällen städade vi golven och fyllde i dosetterna. Så vi hann med en hel del trots allt. Vi hann även med lite vila och serietittande, så det var skönt.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229