Ändrade planer, men bra det

Hej fina ni och hej till en ny vecka!

Den här måndagen började lugnt. Jag hade jätteont i framförallt knäna när jag vaknade idag, men jag tror det kan ha lite och göra med att jag har cyklat en hel del i helgen på motionscykeln. För igår ökade jag på lite också så det kan ju bara vara en reaktion på det.
Men efter att jag nu har kommit igång så känns det bättre, som tur är. För jag orkar verkligen inte med att det ska bli någonting större av det så fort man ska försöka öka på träningen lite.
Det känns annars som att kroppen reagerar på allt just nu. Den är inte i sitt bästa om jag säger så, satt jag ser ärligt fram emot att det ska bli fredag nu så jag ska få träffa doktorn.

Igår skrev jag att vi får se om min vecka kommer få se ut som den gör på schemat (mina inplanerade saker), men som jag misstänkte så blev det än en gång ändrade planer rätt fort. Min smärtsköterska var hemma med sjukt barn idag så då blev mitt besök som jag hade i eftermiddag inställt. Men det är som det är, förhoppningsvis hinner hon komma tillbaka kanske till slutet av veckan så jag kan få komma då istället. Men hon ringer säkert och bokar in det när hon är tillbaka.

Annars idag blev det nog rätt bra att det fick bli en "hemmadag" idag istället för att behöva åka iväg. För som jag skrev i början så är min kropp verkligen inte på topp idag. Jag är extremt trött och har ont, så jag tror det var rätt bra ändå att det blev såhär.
Hittills idag har det blivit en hel del vila, lite städning och laga mat. Mer har jag inte orkat göra. Jag känner mig som världens lataste person, men kroppen vill bara inte.
Sen har jag gjort en del på datorn. Försökt ladda över bilder så de sparas på ett säkert sätt och inte ska försvinna, eftersom min hårddisk tyvärr inte gick att rädda. Det var riktigt trist eftersom jag hade en hel del viktiga saker på den, men det är inte så mycket att göra. Jag får bara försöka göra så det inte händer igen. Men visst är det trist, det ska jag inte sticka under stolen med.

Sen har jag läst lite i en bok jag började på igår. Jag fick låna den av Anna. "I kroppen min" heter den, skriven av Kristian Gidlund. Jag har inte hunnit komma så jättelångt, men hittills verkar den bra och det är väldigt lättsam text att läsa.

Gillar

Kommentarer