Ändrade planet

Det blev ingen klippning tidigare igår. Jag råkade somna till i soffan istället och sen var det nästan dags för middag. Mamma hade gjort en gryta på grillresterna från i förrgår, så de åt vi tillsammans. Vi ska försöka ta klippningen någon gång i helgen istället. Så det blir bra, för nu behöver det verkligen en liten uppfräschning.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag ska i alla fall gå ut på en promenad tänkte jag. Sen ikväll ska jag äta med mamma, pappa, Anna, farmor och farfar. Vi ska grilla och ha lite småfirande för Anna. Lite födelsedagsfika. För hon fyller år om någon vecka och vi vet inte om vi kommer komma upp till Umeå då med tanke på att hon kom hem nu. Så vi får se.

Sen skulle jag behöva handla lite, men Anna skulle låna bilen mitt på dagen så vi får se om jag hinner med det idag eller om jag gör det imorgon istället. Ska nog försöka vara med Anna så mycket som möjligt också efter att hon kommit hem, med tanke på att hon åker hem imorgon. Så det kommer nog bli en hemmadag.

Gillar

Kommentarer