Anfallen fortsätter

Hej på er!

Hoppas ni har haft en bra start på nya veckan. Min har varit bra, men det har också varit full fart. Så jag är lite extra trött nu efter dagen. Mycket pga att den verkligen har gått i ett som jag skrev här i början. Sen tror jag också det beror på att jag har fått rätt dåligt med sömn den senaste tiden. Extra dåligt, för den brukar redan vara dålig.
Men jag har också haft en del känningar ifrån njurarna, som början till njurstensanfall ett flertalet gånger den senaste tiden. Ofta på natten. Det vill liksom inte ge sig. För jag är ganska säker på att det är det som är problemet. Jag tycker jag känner igen värken i alla fall.

Jag ringde i alla fall till reuma idag och fick prata med en utav sjuksköterskorna där. Jag berättade att jag tycker det har blivit att jag har fått ännu mer besvär och sen hörde jag med henne om de hade fått något svar ifrån röntgen jag gjorde på njurarna förra veckan.
Hon pratade med min reumatolog, så jag ska få komma dit på onsdag. Det blir bra. Först skulle jag få en telefontid, men ju mer vi pratade sa vi att det nog var bättre med ett besök. Det pga att jag har väldigt ont i handlederna också. Han skulle behöva titta på dem med.

Jag fick ju en kortisonspruta i vänster handled på insidan för någon vecka sedan. Det var inte precis i handleden, men lite ovanför mot fingrarnas håll på insidan av handleden. Jag får som blixtrar och känselbortfall där som vi trodde hade med någon svullnad att göra, och att den svullnaden säkert trycker på någon nerv. Dock blev det inge bättre efter kortisonsprutan. Det är nästan så jag tycker det bara har blivit sämre istället. Så den ska han få kolla på.
Sen har jag bara fått mer och mer ont i höger handled. Det känns som en inflammation, så där behöver jag troligtvis en kortisonspruta skulle jag tro. Jag tror det triggades igång rejält efter helgen på eventet som jag var på. Jag tror det är att man klappade händerna och så som triggade igång det mer. Lite sjukt egentligen att man ska få inflammation av det, men så är det. Jag måste vara väldigt känslig. Det är bara att inse det. För nu kan man inte göra så mycket, förutom att försöka tänka på det och komma ihåg det till någon annan gång.

Jag tror i alla fall det blir bra att jag får komma dit på onsdag. Så får vi diskutera mer kring njurarna också, samt höra om han har fått tag på läkaren i Bollnäs som han skulle försöka få tag på angående min medicin. Den medicinen jag fick förut för att försöka förebygga att det ska komma nya njurstenar. Men den har varit restnoterad och gått att beställa på säkert 3 månader nu. Så jag tror det är den som är boven i det hela, att jag har varit utan den.
Jag hoppas det finns så jag kan få någon alternativ eller snarlika medicin. För just nu verkar det bara bli sämre. För besvären blir bara tätare tycker jag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229