Äntligen fått svar

Nu har det varit lite lugnt med sjukhusbesök dem senaste dagarna. Men igår var det dags igen. Igår blev det först ett besök till fotvården och därefter direkt till reumatologen. Hos reumatologen fick jag äntligen träffa min ordninarie läkare. Han var nu tillbaka efter sin semester från reuma, så det var skönt. Äntligen någon som har koll på hela min sjukdomsbild.

Besöket gick i alla fall bra. Vi pratade lite om hur det var, kollade mina prover, och sen fick jag fyra kortisonsprutor. Jag skulle nog behövt några fler men det var dem värsta. Jag fick ett i höger långfinger, ringfinger, handled och armbåge. Alla på höger sida.

Sen kunde han även se provsvaren från proverna och urinodlingen jag lämnade i måndags, och jag är nu ÄNTLIGEN FRI från min UVI. Det var nog den bästa nyheten på länge. Det känns så himla skönt efter drygt 3 månaders kämpande, så nu ska jag äntligen få börja med min bromsmedicin igen. Det känns så himla skönt, för kroppen behöver verkligen den medicinen nu. Det märks så tydligt. Inte bara på att lederna har börjar visar sig mer svullen (vilket jag annars aldrig brukar få) så har jag mer ont i kroppen, känner mig mer seg och tung. Allt går inte lika lätt. Så just därför känns det skönt att jag äntligen ska få komma igång med den igen.

Sen vet jag inte vad dem i Bollnäs kommer säga vidare om njurstenarna och så, och vidare behandling med antibiotika som jag äter. Men det visar sig. Jag fick i alla fall hem brev i förrgår om att få göra en ny datortomografi på njurarna för att se hur stötvågsbehandling tog. Så det kommer bli spännande.

Gillar

Kommentarer