Äntligen igång igen - Cosentyx

Som ni vet så har jag varit ifrån min bromsmedicin under en lång period. Egentligen kan man nästan säga sen i mars då inför att jag skulle operera handen. Sen hann jag bara få två doser under sommaren innan jag var tvungen att göra uppehåll igen, så den tycker jag nästan inte räknas eftersom den inte hann komma igång och ge någon effekt.

Men nu så har jag äntligen fått börja med den igen. Igår kväll tog jag första dosen på den här perioden. Det känns jättebra. Jag har länge velat göra det eftersom jag känner att någonting fattas i kroppen, vilket jag bl.a. jag tror kan vara det här. Så det ska bli spännande att se om den ger någon effekt också. Det kommer ju oavsett ta lite tid, eftersom det blir som att börja om från början med den här behandlingen. Därför får jag nog räkna med minst 1-3 månader. Fortare hoppas jag ju såklart på, men jag skulle inte heller bli förvånad om det tog tid.

Sen hoppas jag den inte slutar fungera, för det har hänt förut. Att jag har börjat med en medicin som har fungerar skapligt men inte fullt ut, också har jag fått göra uppehåll pga kanske en operation (jag kommer inte riktigt ihåg varför jag hade uppehållet) och sen när jag har börjat med den igen så hjälper den inte alla. De scenariot hoppas jag i alla fall få slippa!

Men nu är jag igång igen, och det känns jättebra! Nu är det bara effekten kvar som jag får vänta på ska komma. Sen så, efter det borde jag vara prima (med lite skämt åsido)!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229