Är det såhär det ska vara?

Hej kära ni!
Jag börjar mer och mer tro att det är såhär det kommer fortsätta, såhär det kommer vara. Att jag varje morgon ska vakna med den där illamående känslan som mer eller mindre håller i sig alla timmar på dygnet då jag har ögongen öppna. Jag vet inte heller om akupunkturen hjälpte särskilt mycket sist. Visst jag sov lite längre den natten, men annars tycker jag nog inte den gjorde så jättemycket. Inte som förra gången. Jag hoppas det bara är en tillfällighet.
Sen ska jag från och med nästa vecka öka upp det till två gånger i veckan. En gång ska jag göra det hos min smärtsjuksköterska och den andra gången ska Anna ge mig det hemma. Hon var med en snabbis på sin lunchrast i torsdags för att se vilka punkter det gällde, för hon är ju utbildad inom det också. Så det är ju perfekt, för det gör ju också att jag får en sväng mindre till sjukhuset. Så det är inte helt fel att ha en lillasyster som är utbildad fysioterapeut och kan akupunktur.

Men det börjar bli ett stort problem. För illamåendet gör ju inte bara att jag blir trött, utan allt blir en ända ond cirkel. Mat, sömn, trötthet, humör osv. Men jag börjar också inse att det kanske börjar bli mer och mer dags att lära sig hantera och handskas med det, problemet är bara hur. Hur vänjer man sig med illamående? Det är en väldigt bra fråga som jag skulle vilja ha svar på.

Men om ni har några tips på något som kan lindra illamående får ni mer än gärna skriva en liten kommentar eller maila.
Kram på er! Hoppas ni får en riktigt fin och skön söndag!

Gillar

Kommentarer