Arbetsterapeuten

Igår efter den tidiga morgonen på Endokrin så bar det av en sväng hemåt innan det blev dags att åka in igen för nästan sjukhusbesök. Den gången skulle jag till min arbetsterapeut som jag har haft sen jag blev nysjuk, så det är bra många år som jag har haft kontakt med henne.

Under det besöket igår så pratade vi en hel del, samt att hon gick igenom och kollade på mina händer och fingrar för att se hur dem såg ut och kändes. Sen gick vi även igenom ett handträningsprogram som hon ville att jag skulle göra några gången i veckan. Det ska jag göra för att bibehålla rörligheten i händerna så det inte blir sämre. Sen hade hon även lite tips på olika hjälpmedel och så som kan vara till nytta eller hjälpa mig i vardagen, så det ska jag kolla vidare på. Jag tycker besöket gick bra. Vi ska höras av igen om ca en månad för att se och höra hur det går med träningsövningar.

Det kändes sådär att då ytterligare övningar som ska göras, men det är bara så nu. Det måste helt enkelt göras. Så jag får göra mitt bästa helt enkelt. Och tummen ska jag väl också ta tag i och ringa till ortopeden, eftersom den inte är bra och blir inte bättre. Så jag behöver troligen en till kortisonspruta i senan. Men jag har bara inte orkat tagit tag i det eftersom jag inte har mått/mår nå bra. Fast jag lär väl försöka ta tag i det ändå. Men besöket gick bra i alla fall.

Gillar

Kommentarer