Avicii & Michael Jackson - Två favoritmotiv

Hej finaste ni!
Hoppas det är bra med er denna fredag. Skönt med lite helg nu säkert för er flesta. Jag tycker det ska bli lite skönt. Jag har faktiskt lite spontana planer för den här helgen, så det ska bli roligt.

Jag tänkte visa er två porträtt som jag har hållit på med. Det var i slutet av sommaren jag gjorde dem, men av olika anledningar har jag inte kunnat visat dem än. Men nu ska ni äntligen få se dem. Jag är jättestolt och nöjd med dem! Ni har fått sett lite sneak peeks tidigare, men nu ska ni få se dem.
Det är ett porträtt på Avicii och ett av Michael Jackson. Som jag tidigare har berättat så tycker jag det är väldigt roligt att rita och jag gör det när fingrar och kroppen tillåter det. Även om det är för en liten stund.
Sen tycker jag inte att jag har haft samma motivation och inspiration till att hålla på den senaste tiden, men det beror nog på att jag har varit väldigt sjuk. Därför känns det roligt nu när det har börjat komma tillbaka lite mer och mer, eftersom rita är lite som min terapi och jag får någonting annat att tänka på. Men såhär ser dem ut i alla fall. Dessa motiv kommer även finnas att köpa på www.gavledesign.se inom en snar framtid.

Sen om ni vill se fler av mina motiv som jag ritat så brukar jag lägga ut dem på Instagram under @elinh.arts.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229