Avresa hemåt

I förrgår (onsdag) blev det en tidig morgon för våran del. Det var då vi började våran resa hemåt. Vi gick upp vid sju, städade och packade ihop det sista, åt frukost och sen bar det av ifrån stugan och Öland. Vi åkte från stugan kring niotiden och sen åkte vi in till Borgholm för att lämna stugnyckeln på turistbyrån och därefter började vi avresan hemåt.
Det blev jobbigt men för vem hade det inte blivit det? Jo alla tror jag. Men om jag tänker hela resan överlag så måste jag säga att det har gått över förväntan. Jag har ju bara Umeå att jämföra med, och den resan gick ju också bra. Jag tycker nog dem här resorna gick snarlika bra. Men man får ta det lugnt och stanna och sträcka på sig när man känner att man behöver det. Men det var ändå skönare med ett stopp och dela upp resan än att åka raka spåret.

Sen var det så tråkigt att åka när det hela tiden var 2+1 väg. Det var de större delen av vägen, så det var lite drygt. Sen åkte vi förbi Söderköping och åt, och över Strängnäs istället för Stockholm hemåt. Det var klokt av oss att vi gjorde det, för det var inte lika mycket köer som när vi skulle ut ur Stockholm mot Öland. För då tog det ju typ bara en timme att komma ut från Stockholm pga alla köer. Så det var bra att vi kom på det och tog en annan väg när vi åkte hem. Annars var det nog lite mindre trafik överlag hem än till Öland. Men det berodde nog lite på att vi inte åkte på helgen när vi åkte hem.

När vi var i Söderköping stannade vi och åt lunch på en Kinarestaurang som det verkade vara bra på. I alla fall enligt recensioner jag kunde hitta, men det var den inte. Usch. Sen tycker jag Söderköping överlag inte var bra, för folk var så otrevlig på nå vis. Så där blev det bara ett snabbt stopp. Sen tror jag aldrig att jag har varit med om så smala vägar som det var där, för det gick knappt att få möte. Men vi fick i oss mat i alla fall och blev mätta så det var väl huvudsaken.

Gillar

Kommentarer