Babyshower för Agnes

I lördags hade jag en riktigt fullspäckad men rolig dag. Det var nämligen dags för Agnes babyshower. Så under förra veckan och förmiddagen i lördags har det varit en del planering och fix inför det. Jag och Anna hade bl.a. i uppgift att fixa blöjtårtan. Det var roligt, för jag blev väldigt nöjd med den. Den blev bättre än vad jag hade föreställt mig, så det var roligt att det var åt det hållet och inte att jag tyckte den blev sämre.
Sen var det väldigt roligt att få träffa henne igen. För då var det över en vecka sedan tror jag som jag såg henne sist, och hon hade gått hem på mammaledigheten. Så det var roligt. Det händer verkligen grejer nu måste jag säga. För man ser verkligen skillnad på magen för varje gång. Så det är roligt och spännande. Spännande att se vad det är för en liten människa som kommer titta ut.

Sen var det också roligt att få träffa hennes vänner och syster. Få ett ansikte och träffa personerna som man ofta har hört namnen på men inte träffat. De var verkligen jättetrevliga och gulliga, så det var roligt! Och det blev så fint med dekorationerna, presenterna och fikat/maten. Så det kändes som att det blev lyckat.

Sen lyckades vi hålla det hemligt nästan hela vägen. Det var när de kom hem och skulle parkera som hon hade sett några av våra bilar av misstag (för vi hade parkerat på ett ställe där vi inte trodde hon skulle se oss, men så kan man åka via två olika vägar till hennes hus och då hade de råkat tagit den vägen som gick förbi där vi hade parkerat). Men det blev bra ändå. Det var ändå roligt att få överraska henne och att hon verkade ha haft en bra och rolig eftermiddag/kväll.

Nu är det bara väntan kvar på att få se vem det är som kommer titta ut. Det känns både länge tills den är beräknad och som att det är jättenära. För det känns som att tiden går så fort.
Sen vet dem heller inte vad det blir för något, om det är en pojke eller flicka. Så det är också riktigt spännande. Men huvudsaken allt går bra och att det kommer ut en frisk liten bebis så blir det bra. Hon kommer bli en sån bra mamma!!

Jag hade i alla fall en väldigt bra lördag, även om den var fullspäckad med handling och fix på förmiddagen, och sen blev det sent innan vi kom hem igen. Så jag var bra trött där när vi åkte hem. Men det blev helt klart en riktigt bra dag. Hoppas ni också hade det!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229