Både bra & dåligt

I veckan blev det bestämt att jag skulle sänka min bromsmedicin för att se om alla mina oförklarliga blåmärken beror på den. Det eftersom min reumatolog ändå vill få fram varför jag får det, trots att ingen av oss var särskilt peppad på att sänka just den medicinen. Igår började jag känna riktigt att jag var segare, tröttare och hade mer allmänt ont i kroppen än vad jag har haft den senaste tiden. Lite som att man inte kan förklara exakt vart det är, men att något inte är som det ska.

Jag tycker det är jobbigt. Framförallt nu när jag känner att jag har kommit igång så pass bra med träningen och allt. Det känns som att det alltid ska komma en motgång så fort det går eller börjar gå lite bra. Något som ska förstöra. Det är inte roligt, för mer och mer är det precis som att jag har börjat gå och vänta på när "smällen" ska komma. Eftersom jag nu vet att det i princip alltid blir så. Att när det går bra är det = kommer en motgång. Sen är det olika vad för typ av motgång, men någonting kommer att komma.

Nu försöker jag bara att inte tänka så, men det är inte lätt. Jag försöker tänka att det inte behöver bli så den här gången också, även om jag på något sätt "vet" att det kommer komma.

Det är i alla fall väldigt frustrerande. Framförallt den här ovissheten.

Sen är det någonting mitt i allt som känns lite bra i och med att kroppen har börjat känts lite sämre, för det måste väl ändå visa på att bromsmedicinen har någon effekt. Att den ändå kanske hjälper litegrann. Det känns så i alla fall. För den senaste tiden har jag ändå fått lite mindre inflammationer i kroppen än vad jag i vanliga fall brukar kunna ha, även om jag fortfarande såklart får dem.

Sen vore det såklart inte alls roligt om det är den här medicinen alla mina blåmärken beror på, för då vet jag inte hur vi ställer oss till det. Om jag kommer få fortsätta med medicinen eller inte, så på ett sätt hoppas jag att jag inte blir bättre med blåmärkena. Samtidigt som jag såklart vill hitta orsaken. Oavsett kan jag bara spekulera som det är nu. För det är fortfarande bara tiden som kan ge svar.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229