Bakning & träning

Hej på Er och hej lördag!

Idag vaknade jag med tre katter här hemma som det var full fart på. Jag vet inte riktigt hur det blev så, men det började med att jag och Elin tog över Svante och Zigge hit igår efter att vi hade ätit middag. Jag tänkte att det vore roligt för Harry att få träffa dem lite, och sen är det ju bra om dem kan vänja sig med att både vara med varandra och vara här. För det är ju bra ifall jag ska vara kattvakt åt dem någon gång.
Men det har gått bra. Inge bråk har det varit den här gången. Inte som sist, för då var Harry verkligen jättearg och på sin vakt hela tiden mot Zigge. Men det blev verkligen en vändning efter att han blev kastrerad. Zigge alltså, så det var nog det han inte gillade. Sen kände han sig säkert lite hotat av honom, jag vet inte. Men bra går det nu i alla fall, så det är huvudsaken.

Annars idag under förmiddagen har jag bakat och tränat, samt fortsatt och tittat lite på en film jag började se på igår men som vi avbröt. Jag och Elin hyrde "Tårtgeneralen" igår med Mikael Persbrandt i huvudrollen. Vi tyckte den började rätt segt, så tillslut bytte vi till en annan film. Men jag tänkte att jag skulle fortsätta ge den ett försök idag. Agnes hade sett den och sa att den blir bättre, så jag hoppas det.

Jag har inte hunnit smaka på brödet än. Jag tänkte göra det nu snart när jag ska äta lite mellis. Jag hoppas det blir gott, för det var väldigt enkelt att göra. Så det vore toppen om det var det.

Men undertiden den var i ugnen så tränade jag i alla fall. Det gick bra med träningen idag. Jag har äntligen kommit upp i 10 minuters cykling nu på motionscykeln (3 km). Så det känns bra. Sakta men säkert ökar det, och sen gjorde jag en hel del bålövningar som jag har fått av fysioterapeuten, samt rörelseövningar för det partiet med. Det eftersom det är där jag behöver lägga mest fokus. För det är där jag är svagast. Men det kändes bra med träningen idag i alla fall, så det var skönt.

Sen efter att vi hade ätit lunch så åkte vi till affären och handlade lite. Jag och Agnes tänkte göra tacos till ikväll så vi handlade lite småsaker till det, samt att vi tänkte göra en bananpaj. Det låter sådär gott, men tydligen ska det smaka och påminna lite om friterad banan. Så jag hoppas det bli gott. Jag hoppas det!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229