Bästa & sämsta

Vilket år det har varit. Ena stunden när man tänker tillbaka så har året gått jättefort och varit rätt bra, men sen nästa sekund så känns det som att det har hunnit hänt så sjukt mycket. Inte bara bra saker heller utan det har varit ett rätt tufft år skulle jag säga. Då syftar jag framförallt på det senaste halvåret sen i somras.

Jag har inte pratat något alls om det, men det började med att jag och Andreas gjorde slut i början av sommaren. Sen strax därefter hamnade jag på sjukhus med mitt ben och den hemska värken jag fick, och sen 3,5 vecka efter den riktigt jobbiga sjukhusvistelsen så väntade det en lika tuff period hemma. Det var med både smärtstillanden fram och tillbaka, abstinens från helvetet, illamående från en annan planet, byte av assistansbolag och en riktigt jobbig höst med det reumatiska och alla inflammationer. Sen blev det även uppstart av bromsmedicin, flera antibiotikakurer (en är fortfarande inte klar) samt byte av sort osv. Ja listan kan bli lång som ni märker. Det har inte varit ett lätt år. Därför hoppas jag nu på ett betydligt bättre 2020. Jag hoppas på ett bra 2020 till oss alla!

Sen har det ju såklart hänt en del roliga saker också. Det absolut roligaste måste väl vara att fler och fler har börjat upptäcka Gavle Design och produkterna vi gör och designar. Att jag får göra motiven dit och att det har varit så uppskattat. Framförallt motivet med Gävlebocken. Det är verkligen riktigt roligt och en riktigt boost i allt det jobbiga. Så det är jag väldigt glad över att jag har att pyssla med i mån av att orken finns där.

Vad har varit ert bästa och sämsta detta år?

En bild från dagens tråkigaste promenadväder om ni frågar mig. Regn och rusk den 29 december..

Gillar

Kommentarer

Alexandra
,
Kram och nu håller vi tummarna för ett underbart 2020 för dig fina Elin❤
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja det gör vi, och lika för dig Alexandra! Kram till dig med ❤️
nouw.com/elinnhellgren
Evaeliasson
Evaeliasson,
Tufft år men jag önskar och hoppas att 2020 blir ett bättre år för dig ❤️
nouw.com/evaeliasson
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack snälla du! Hoppas du med får ett bra 2020 ❤️
nouw.com/elinnhellgren
Alexandra
IP: 82.99.3.229