Behöver uppehåll

Godmorgon på er!

Igår var jag till sjukhuset för ett besök till en utav mina smärtsjuksköterskor. Det är ett av mina ”roligaste” sjukhusbesök på veckan tillsammans med besöken till min fysioterapeut. Det är alltid så roligt att få träffa dem regelbundet varje vecka, prata lite blandat och göra det vi ska. Sen har vi också väldigt roligt på besöken, försöker göra dem roligare än vad dem kanske egentligen är.

Men idag fick vi faktiskt prata lite allvar också, och inte bara en massa roliga saker. För jag har nämligen under en längre tid tyckt att det har gjort ondare och ondare att få akupunktur, framförallt när hon sätter nålarna och ska snurra på dem. Men det har även hänt att de har fått tagit bort nålarna för att det bara har gjort ont och inte har velat lagts sig. För annars i vanliga fall när man får akupunktur så sticker det eller ilar till och sen lägger det sig. Så när man sen ska ligga och slappna av så känns det ingenting. Utan bara när man sätter dit dem och när man snurrar på dem efter en viss tid.

Det kallas i alla fall att man blir ”nåltrött” när det blir såhär att kroppen reagerar emot och tycker det är jätteonehagligt, och det har jag blivit nu. Rätt rejält nåltrött om jag ska vara ärlig, och sen tycker jag inte heller att det hjälper särskilt bra längre. Så igår när vi diskuterade kring det så kom vi fram till att vi inte kan fortsätta som det var idag, utan jag måste ta ett uppehåll. En paus så kroppen får återhämta sig lite. Dock ska det bli lite jobbigt att inte ha det att ta till, trots att jag (som jag skrev lite innan) också upplever att det inte hjälper lika bra på abstinensen längre. Men ändå mer än om jag inte får det alls. Så det ska bli lite intressant att se hur jag kommer att må. Om det kommer bli en stor förändring eller om det förhoppningsvis går rätt bra. Jag håller tummarna för det!

Sen började jag trappa ner en ny medicin från och med igår. Lyrica heter den. Hittills tycker jag det har gått bra. Över förväntan ändå, så jag hoppas den här turen håller i sig! Dock var det bara första dagen, men jag försöker vara positiv.

Hoppas ni får en trevlig tisdag! Kram Elin ♡

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229