Behövlig lugn helg

Min helg har inte bestått av så mycket. Den har nog varit så lugn som den bara kan ha varit. Jag har verkligen varit helslut och inte haft så mycket energi till att göra någonting. Inget jätteansträngande i alla fall. För jag har fortfarande väldigt ont i nacken, och det har nu även börjat mer och mer i höger knä och armbåge. Det var bl.a. som igår när jag gjorde mitt träningsprogram, då somnade jag till och med mitt undertiden jag gjorde övningar med nacken. Jag somnade mitt i, och det bevisar nog bara på att jag inte är pigg. För vem somnar annars mitt under träningen? Ingen skulle jag säga. Så då fick jag avbryta och vila och somna till en liten stund för att få lite ny energi. Jag tror jag sov i nästan 1,5 timme, och det var verkligen behövligt. För efter det kände jag mig lite piggare. I alla fall så jag kunde slutföra träningen.

Det var lika i lördags när jag cykla på motionscykeln hemma. Jag blev så trött så jag klarade inte alls så länge som jag brukar. Jag skulle ha stannat ca 1 min tidigare än vad jag klarar av pga att jag haft mer ont i knät, för att inte överbelasta den så det blir bakslag. Men den här gången orkade jag cykla max 13 min, och i vanliga fall har jag kommit till 17 min. Så det är lite skillnad, eller ganska stor skillnad ändå när varje 30 sek är mycket för mig. Men kroppen bara skrek att den inte orkade mer så det var bara att stanna. Även fast det är tråkigt att jag inte orkade mer så är det ju ändå mer än ingenting.

Sen annars i helgen så var jag en sväng till Ica maxi med Agnes i lördags en sväng. Vi fick låna mamma och pappas lånebil som var i stort sett helt ny. Det var en Volvo s60 så då fick vi provåka den lite. Hihi det var roligt. Mamma och pappas vanliga bil hade börjat läcka efter att den varit inne på nån service, typ rutinkontroll, och det måste ha varit då som dem glömt skruva åt någonting så bl.a. diesel börja läcka ut ur den. För vi har sett stora pölar på gården och mamma har tyckt bilen har varit slö, och det var i lördags pappas märkte att de var deras bil det läckte om. Så då fick dem en lånebil tills den andra är fixad.

Men då fick vi i alla fall låna den om vi skulle någonstans så då passade vi på att åka till Ica maxi för att handla lite smått. Det gick bra. Och man blev ju inte alls sugen på en ny bil efter det, men men det är som det är. Det var roligt att testa i alla fall.

Annars har det nog inte hänt något speciellt i helgen. Vi gjorde i ordning mina dosetter med medicin, sen var även farmor förbi en sväng med en hel del rätt nya böcker. Så det var roligt, för jag har börjat läst lite igen. Och sen var det en sak till som jag/vi måste rekommendera er att göra själv som vi också gjorde i lördags och det var att göra egna sötpotatis pommes. Lite tidskrävande men dem blev riktigt goda. Och det var inte så svårt att krävande heller, bara att det tog lite tid. Vi gjorde även pommes frites med lite vanlig potatis och det blev också gott, förutom att man nog skulle ha kokat dem lite länge innan vi fritera dem, eftersom vanlig potatis är lite hårdare än sötpotatis. Men annars gick det som sagt bra. Vi blev mätt och belåten i alla fall.

Sen har det blivit en hel del bus och gos med Harry. Haha han är så söt när han sitter där på armen och hänger över för att jaga svansen, eller riktigt myser ner sig i soffan i sin favoritfilt. Så gulligt. Det som är lite tråkigt är bara att hans utslag har börjat komma tillbaka lite, så vi får se hur det utvecklas, för tanken är ju att jag ska trappa ur och ta bort hans medicin sakta men säkert. Och den ena har vi ju halverat men inte den andra. Så vi får se helt enkelt hur det blir så småningom.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229