Behövlig vilodag nr.2

Halloj på er!

Vilken jobbig start jag har haft på den här veckan. Det känns inte alls roligt, och det har bara varit för mycket. Det har varit rätt jobbigt psykiskt med. Det känns som att jag hela tiden går och har en undermedveten rädsla i kroppen, som att någonting kommer hända. Men det är nog för att jag är så extremt rädd över att urinvägsinfektionen ska sprida sig vidare och gå upp i njurarna, vilket i sin tur kan resultera i blodförgiftning.

Men jag försöker lugna mig genom att de ändå verkar ha koll på mig. De har tagit flera tester och imorgon ska jag in igen för att ta några ytterligare fler prover, så det blir bra. Det lugnar mig lite i alla fall.
Men jag hatar känslan av att nästan vara rädd över sin egen kropp. Rädd för vad den ska råka ut för och vad alla symtom beror på, speciellt när man inte riktigt förstår hur pusslet hör ihop.

Men det är som det är. Just nu försöker jag bara ta en dag i taget och försöka att inte tänka så mycket på det. Så gott jag kan i alla fall. Men hoppas ni får en riktigt bra dag, så hörs vi vidare! Kram Elin ♡

Här är en bild från min frukost. En del av den. Det är en rätt fast smoothie blandat med havreyoghurt, pressad apelsin, fryst banan, hallon, blåbär, tranbär, havtorn och spenat. Sen har jag lite riven kokos, pumpakärnor, solroskärnor, chiafrön, psylliumfrön ovanpå. Riktig gott och mättande!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229